Yeni Skoda Superb Hibrit Fiyatı Açıklandı! Tamamen Elektrikli Olarak 56 km Gidiyor!

Skoda Superb Hybrid Özellikleri Neler?
Skoda Superb Hybrid Özellikleri Neler?

Skoda’nın amiral gemisi Superb yenilenen kasasıyla beraber yeni tasarımıyla ve motor seçenekleriyle dikkat çekiyor. Skoda, yeni Superb ile birlikte elektrikli motor teknolojisine de adım atıyor. Superb iV adını verdiği hibrit versiyonda 1.4 litrelik TSI benzinili motor, 85 kW’lık elektrik motoruyla toplamda 218 beygirlik güç sunuyor. Karbondioksit salınımı ise kilometrede 40 gramdan az olarak belirtildi. Superb iV tamamen elektrikli motorlar 56 kilometre menzil sunuyor. Ayrıca bir depo benzinle ve tam dolu bataryasıyla da toplamda  930 km. yol alabiliyor. Skoda Superb Hybrid Özellikleri Neler?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

Skoda Superb iV’nin bataryası 3 saat gibi kısa bir sürede şarj edilebiliyor. Plug-in hibrit bir model olan Superb iV, hızlı şarj seçeneği de sunuyor. 3.6 kW gücündeki hızlı şarj üniteleriyle de sadece 30 dakikada bataryasını tam dolu hale geliyor. Plug-in hibrit versiyonunda standart olarak sunulan adaptif süspansiyon sayesinde de yol koşulları ne olursa olsun konforlu bir yolculuk imkanı sunuluyor.

Skoda’nın hibrit modellerinin ilki olan Superb’i Scala ve Kamiq modelleri de takip edecek. Yeni 3. Nesil MIB3 platformunda geliştirilen modeller önümüzdeki günlerde tanıtılacak. Skoda Superb iV’nin İngiltere satış fiyatı da belli oldu. Açıklanan fiyat listesine göre Superb iV 31.970 ile 40.240 Sterlin arasında satılacak. Superb iV’nin 2020 yılının ilk aylarından itibaren teslimatlarına başlanacak.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Fiat’ın Red Dot Ödüllü Konsept Modeli Centoventi 500 km Menzil Bile Sunabiliyor!

Skoda Superb Hybrid Özellikleri Neler? Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba