Yakışıklı Fiat Centoventi 500 km Menzil Sunuyor

Fiat Centoventi Red Dot Tasarım Ödülü
Fiat Centoventi Red Dot Tasarım Ödülü

Fiat’ın geçtiğimiz Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı ve çok beğenilen konsept modeli Centoventi, tasarım dünyasının en önemli ödülü ‘Red Dot’ ile taçlandırıldı. Uluslararası jüri tarafından yapılan oylamada en yüksek oyu alarak 2019 yılındaki ‘Red Dot Tasarım Ödülü’nün sahibi Fiat Centoventi oldu. Fiat Centoventi Red Dot Tasarım Ödülü.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

120. yıla özel olarak çıkarılan konsept model Fiat’ın gelecek vizyonunu ortaya koyan önemli bir model olarak dikkat çekmişti. Fiat Başkanı Olivier François ‘Red Dot Ödülü’nü aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Bu ödül hem 120. Yılımızı kutlayan bir doğum günü hediyesi oldu, hem de ne kadar başarılı bir tasarım ortaya koyduğumuzu gösterdi. Konsept modelimiz Centoventi ile Fiat’ın elektrikli vizyonunu ve ‘Less is more’ (Az daha iyidir) felsefemizi sergiledik’ dedi.

Fiat’ın Centoventi konsept modeli tamamen kişiselleştirebilir bir model olarak da dikkat çekiyor. İç ve dış tasarımdaki tüm detaylar ayrı ayrı seçilip tamamen kişiye özel bir tasarım elde edilebiliyor. Ayrıca Fiat Centoventi’nin menzili de kişiselleştirilebiliyor. Yenilikçi batarya mimarisiyle 100 kilometreden 500 kilometreye kadar menzil seçilebiliyor. Bu da Fiat Centoventi’ye önemli bir fiyat avantajı sağlayacak.

Yenilenen Fiat Ducato 9 İleri Otomatik Şanzımanıyla Satışa Sunuluyor! Elektriklisi de Var!

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Fiat Centoventi Red Dot Tasarım Ödülü. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba