Skoda Vision IN Ne Zaman Satılacak? Yeni SUV Tanıtıldı!

Skoda Vision IN, Yeni Skoda Vision IN, 2020 Skoda Vision IN, Skoda Yeni SUV, Vision IN Skoda. Skoda Vision IN 2020 Tanıtıldı, Skoda Vision IN Ne Zaman Satılacak?

Uygun fiyatlı Skoda SUV Vision IN fotoğrafları yayınlandı. Skoda Vision IN 2020 Tanıtıldı. Skoda Vision IN Ne Zaman Satılacak?

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Skoda Volkswagen Grubu’nun uygun fiyatlı araçlar sunan markası oluyor. Renault Grubu’nda Dacia markasının olduğu gibi Volkswagen Grubu’nda da bu görev Skoda’nın olacak. Skoda’nın bugün tanıttığı yeni SUV Modeli Vision IN son derece çekici olmuş.

ŠKODA Vision IN concept teaser video.

Videoyu izlemek için tıklayın.

Yeni Opel Insignia GSi Tanıtıldı! Efsane Olmuş!

Uygun fiyatlı SUV Skoda Vision IN Tanıtıldı.

Uygun fiyatlı SUV beklentisine cevap verecek olan Skoda SUV geliyor. Skoda Vision IN adı verilen bu yeni SUV modelin fotoğrafları yayınlandı. İddialı tarasım formuna uygun fiyat eklenirse çok iş yapar gibi görünüyor. Skoda Vision IN tanıtımı 5-12 Şubat 2020 tarihlerinde Yeni Delhi’de düzenlenecek Auto Expo 2020’de yapılacak. Bunun öncesinde Skoda aracın fotoğraflarını erken ortaya çıkardı.

Türkiye’de Dizel Satışları Düşüyor Benzinli Satışları Artıyor!

Skoda Vision IN Volkswagen Grubu’nun MQB A0 isimli uygun fiyatlı araçların inşa edildiği platformda yükselecek. Aracın boyu 4.26 metre olacak. Bildik Skoda ızgarasının daha heybetli olduğu tasarımda 3 boyutlu tasarlanan aydınlatma elemanları da dikkat çekiyor. Uzun hatları ve geniş dingil mesafesi 4.256 mm uzunluğundaki konsept çalışmasının daha büyük görünmesini sağlıyor.

Euro NCAP Sınıfının En iyi Arabalarını Açıkladı!

Skoda Vision IN 2020 Tanıtılıyor.

Skoda’nın uygun fiyatlı SUV modeli olacak olan Vision IN ismi de yakında belli olur. Keşke bu sefer Skoda son dönemlerde kullandığı SUV model isimleri serisine son vererek başka bir isim bulsa. Peki Skoda Vision IN ne zaman satışa sunulacak. Bunun için 2021 yılının başını beklemek gerekiyor. Skoda Vision IN 2021’in ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Araçta şimdilik 1.5 TSI 150 HP güç, 250 Nm tork üreten makine ve 7 ileri DSG şanzıman olacağı açıklandı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba