Nissan Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Kim Oldu?

Nissan Türkiye Saadet Alpago Transferi, Nissan Türkiye Tuba Sefayi Atalan, Nissan Türkiye, Nissan Kurumsal İletişim, Nissan Türkiye Kurumsal İletişim.

Nissan Türkiye’de Kurumsal İletişim Direktörü kim oldu? Tuba Sefayi Atalan Nissan Türkiye’den ayrıldı. Tuba Hanımın yerine Nissan Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Saadet Alpago oldu. Nissan Türkiye Saadet Alpago Transferi.

2020 Yeni Caddy Bu Ay Tanıtılıyor

Youtube Kanalımız

Telefonunuzun şarjını en çok tüketen 17 uygulama hangileri?

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Nissan Türkiye’deki görevinden ayrılan Tuba Sefayi Atalan markaya dışardan destek olmaya devam edecek. Alesta Organizasyon İletişim’i Kuran Tuba Sefayi Atalan görevini artık çok başarılı olacağını düşündüğüm kendi şirketinde sürdürecek. Tuba; Ne yaparsan en iyisini yapacağını biliyorum. Yoluna taş çıkmasın, yolun hep açık olsun. Hayatım boyunca bana olduğun destekleri, kötü gün dostu oluşunu asla unutmayacağım. Her şey için çok teşekkür ederim.

Volkswagen Golf’ün Dokuzuncu Nesli Olmayabilir!

Nissan Türkiye’nin Yeni Kurumsal İletişim Direktörü Saadet Alpago uzun yıllardır tanıdığım bir isim. Otomotiv Distribütörleri Derneği’nde nefis işler yapan Saadet Alpago, Nissan’da da bu başarısını üzerine kat kat koyarak sürdürecektir. Saadet; Hayırlı olsun. Yüksek enerjinle gençleşen Nissan markasıyla nefis işler yapacağını adım gibi biliyorum. Yeni görevinin sana ve markaya sonsuz başarılar getirmesini dilerim. Tekrar hayırlı olsun.

Fiat Egea Almanya’da En Dayanıklı Otomobil Seçildi. Şaşırdım mı? Elbette hayır.

Saadet Alpago (solda), Tuba Seyafi Atalan (sağda)

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba