Subaru Elektrikli Otomobil Planlarını Açıkladı

Subaru Elektrikli Otomobil Planlarını Açıkladı.

Subaru Elektrikli Otomobil, Elektrikli Otomobiller Subaru, Subaru Hibrit Otomobiller, Hibrit Otomobiller Subaru, Subaru Elektrikli Otomobil Planlarını Açıkladı.

Elektrifikasyon teknolojisini uzun zamandır kullanan Subaru, 2030 yılına kadar küresel satışların en az %40’ını tam elektrikli veya hibrit araçlardan elde etmeyi planlıyor. Subaru Elektrikli Otomobil Planlarını Açıkladı.

Seat Leon Tanıtıldı! Yeni Leon’u Yorumladım

Youtube Kanalımız

[irp posts=”13152″ name=”Yeni Peugeot SUV 2008 Fiyatlarını Yorumladım”]

Daha sonra, 2030’lu yılların yarısında, Subaru küresel serisindeki tüm araçları elektrikli hale getirmeyi planlıyor. Subaru, yeni kampanyasını duyururken 2025’ten öne Toyota ile birlikte geliştirdiği tam elektrikli otomobillere geçme için ilk tasarım çalışmasını da tanıttı. Japon otomobil üreticisinin tam boyutlu elektrikli araç maketi, geçtiğimiz hafta Subaru’nun global merkezinde tanıtıldı.

Subaru CEO’su Tomomi Nakamura Açıkladı.

Subaru teknoloji şefi olan Tetsuo Onuki yaptığı açıklamada, ‘Subaru, Toyota’nın sistemine dayanan “güçlü hibritler” olarak adlandırdığı bir dizi elektrikli aracı tanıtarak elektrifikasyon hedeflerine ulaşacak’ dedi. Subaru’nun öncelikli hedefleri, karbon ayak izini azaltırken Subaru araçlarının güvenliğini ve sürülebilirliğini arttırmaktır.

Subaru CEO’su Tomomi Nakamura, ‘Subaru küçük çaplı bir otomobil üreticisi olarak büyük zorluklarla karşı karşıya. Subaru’nun hedeflerini ve ne tür teknolojiler üzerinde çalıştığını açıklamak istiyoruz. Küçük bir otomobil üreticisi olarak Subaru’nun benzersizliğini nasıl geliştireceğimizi düşünmemiz gerekiyor’ dedi. Subaru, 2031 yılına kadar fabrikalarından, ofislerinde ve tesislerinden gelen karbondioksit emisyonlarını %30 oranında azaltacağını söyledi.

Subaru, 2030 yılına kadar kendi araçlarında yaşanan ölümlü kazaları da ortadan kaldırmak istediğini söyledi. Bunu, araçlarının duyarlılığını ve istikrarını geliştirirken aynı zamanda yüksek teknolojiye sahip olan Eyesight sürücü destek sistemini de geliştirerek yapacak. Subaru, hibrit araçlarla ilgili yardımı Toyota’dan alacak. Toyota’nın çift motorlu sistemini kendi dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip aracına uyarlayacak.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba