Suzuki Swift Hibrit Türkiye’de satışa sunuldu! Zengin donanımlarıyla birlikte açıklanan fiyatı nasıl?

Suzuki Swift Hibrit fiyatı.
Suzuki Swift Hibrit fiyatı.

Suzuki Swift Hibrit fiyatı, Suzuki Swift Hibrit fiyatları, Suzuki Swift Hibrit kaç para? Suzuki Swift Hibrit özellikleri, Suzuki Swift Hibrit teknik veriler.

Suzuki Swift Hibrit Türkiye’de satışa sunuldu! Zengin donanımlarıyla birlikte açıklanan fiyatı nasıl? Suzuki Swift Hibrit fiyatı, Suzuki Swift Hibrit fiyatları, Suzuki Swift Hibrit kaç para? Suzuki Swift Hibrit özellikleri, Suzuki Swift Hibrit teknik veriler.

Instagram Hesabım

Türkiye’nin En Donanımlı Hibrit Otomobili Swift Hibrit, %20’yi Aşan Yakıt Tasarrufuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Suzuki Swift Hibrit, sahip olduğu Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi ile de hibrit otomobiller dünyasında en önde konumlanıyor. Bu kapsamda içten yanmalı motora destek olmak ve emisyonu azaltmak için kullanılan entegre marş alternatörü (ISG), marş anında, kalkış esnasında ve torka ihtiyaç olduğu zaman devreye alınıyor. Böylelikle benzinli Swift’e oranla Swift Hibrit, şehir içi kullanımlarında %20’yi aşan yakıt tasarrufu sağlarken; egzoz atıklarının azalması ve plug-in teknolojisine göre daha uygun fiyatlı olması avantajlarını beraberinde getiriyor.

Suzuki Swift Hibrit kaç para?

Swift Hibrit; GL Techno ve GLX Premium donanım seviyeleriyle ülkemizde satışa sunulurken; LED farlar ve LED stop lamba grubu, 16 inç alaşım jantlar, 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ve navigasyon, LCD yol bilgi ekranı, anahtarsız çalıştırma sistemi ve çift renk seçenekleri gibi öne çıkan özellikleriyle dikkatleri topluyor. Üçüncü nesil Swift’in 2020 model yılı için yenilenmesi kapsamında devreye alınan 12V’lik Suzuki Hibrit, zenginleşen donanım seviyeleri, üstün güvenlik fonksiyonları, teknolojik özellikleri ve 216 bin 900 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarıyla Türkiye’nin en donanımlı hibrit otomobili olarak öne çıkıyor.

Suzuki Swift Hibrit Fiyat Listesi. Suzuki Swift Hibrit fiyatı.

Suzuki Swift Hibrit Fiyat Listesi
1.2 GL Techno CVT (Tek Renk)Otomatik216.900 ₺
1.2 GLX Premium CVT (Tek Renk)Otomatik228.900 ₺
1.2 GLX Premium CVT (Çift Renk)Otomatik230.900 ₺

Kimi Raikkonen geliştirilmesine yardım ettiği Yeni Alfa Romeo Giulia GTA’yı Balocco Test Pisti’nde kullandı!

Suzuki Swift Hibrit teknik özellikleri nasıl? Swift Hibrit kaç litre yakıyor?

Swift Hibrit’in kaputunun altında ise daha fazla yakıt ekonomisi ve daha düşük CO2 emisyon değerleri sunan dört silindirli 1,2 litrelik K12D Dualjet motor yer alıyor. 83 PS güç üreten motor, kombine edildiği CVT şanzıman sayesinde henüz 2.800 d/d’da 107 Nm torku kullanıma sunuyor. CVT şanzıman, sürüş koşullarına bağlı olarak vites oranını sürekli ve kademesiz olarak düşük hızdan yüksek hız aralığına sarsıntısızca değiştirebiliyor. Motorda yeni bir çift enjeksiyon sistemi, değişken valf zamanlaması (VVT), değişken yağ pompası ve elektrikli piston soğutma jetleri gibi yenilikçi çözümler yer alıyor. Etkili performansı ve yüksek gaz tepkilerine karşın K12D Dualjet motor; NEDC normuna göre sadece 94 gr/km CO2 emisyon değeri ve şehir içinde 100 kilometrede ortalama 4,1litre karma yakıt tüketimi değerine imza atarak, muadillerine kıyasla yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlıyor. Swift Hibrit; 12,2 saniyede 100 kilometre hızlanma değerine ulaşıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı ihaleyi Karsan kazandı! İhale 73 adetlik CNG yakıtlı aracı kapsıyor!

Suzuki Swift Hibrit fiyatı.

Suzuki Swift Hibrit fiyatı
Suzuki Swift Hibrit fiyatı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba