Suzuki SX4 S Cross Türkiye’de bu ay satışa sunuluyor! Suzuki SX4 S Cross fiyatı ve özellikleri nasıl?

Suzuki SX4 S Cross fiyatı nasıl?
Suzuki SX4 S Cross fiyatı nasıl?

Suzuki SX4 S Cross fiyatı, Suzuki SX4 S Cross fiyatları. Suzuki SX4 S Cross geliyor, Suzuki SX4 S Cross yorumları, Suzuki SX4 S Cross özellikleri.

Suzuki ürün ailesinin crossover sınıfında yer alan modeli SX4 S-Cross, SUV tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Heybetli, gösterişli ve şık tasarımının yanında, 1.4 litre hacimli 140 PS güç üreten Boosterjet benzinli motoruyla da dikkat çekiyor. Önden çekişli SX4 S-Cross, 6 ileri tam otomatik şanzımanı ve ideal boyutlarıyla kendi sınıfındaki iddialı olur. LED far grubu, geri görüş kamerası, ısıtmalı koltukları, manuel modda direksiyondan vites kulakçıkları detayları var. 8 inç multimedya ve navigasyon sistemi ve anahtarsız çalıştırma gibi standart donanım özelliklerine sahip SX4 S-Cross, sürüş konforunu artıran özellikleriyle fark yaratıyor. Suzuki Sx4 S-Cross, ülkemizde Ekim ayı içerisinde Suzuki showroomlarında yerini alacak. GL Elegance adı verilen tek donanım seviyesi ve performanslı motoruyla Ekim ayı içerisinde ülkemizde 289 bin 900 TL’lik fiyatıyla satışa sunulacak. Suzuki SX4 S Cross fiyatı, Suzuki SX4 S Cross fiyatları, Suzuki SX4 S Cross geliyor, Suzuki SX4 S Cross yorumları, Suzuki SX4 S Cross özellikleri.

Instagram Hesabım

Suzuki SX4 S-Cross’un hacimli ve güçlü yapısını destekleyen birçok unsur bulunuyor. SX4 S-Cross, 4300 mm uzunluk, 1785 mm genişlik ve 1580 mm yüksekliğe sahip. Araç 2600 mm’lik aks mesafesiyle dikkat çekiyor. 5 kişilik oturma kapasiteli crossover, 430 litre olan ve arka koltuklar yatırıldığında 875 litrelik hacme kavuşan bagaj sunuyor. Önden çekişli SX4 S-Cross’ta, yüksek çekişe dayanıklı çeliğin etkin kullanımıyla meydana gelen sert ve hafif gövde, sürüş esnasında optimum aerodinami sağlıyor. Konforu artıran sessiz süspansiyonlar ise araçta en iyi sürüşe ve yol tutuşuna olanak tanıyor.

İşte yeni Renault Symbol! 2020 Dacia Logan adıyla tanıtıldı! Ne zaman satışa sunulacak?

Suzuki SX4 S-Cross teknik verileri nasıl?

Suzuki SX4 S-Cross’ta, başarısını diğer Suzuki modellerinde de kanıtlamış olan doğrudan enjeksiyonlu Boosterjet benzinli turbo motor yer alıyor. 1.4 litre hacmindeki 82 mm strok ve 73 mm çap değerine sahip 140 PS güç üreten motor, 6 ileri tam otomatik şanzımanla kombine ediliyor. Suzuki SX-4’ün motoru, 1500 ile 4000 devir aralığında 220 Nm tork üreterek gerek otoyolda gerek dik rampalarda gücü hissettiriyor. Boosterjet ile 0-100 km hızlanmasını 9,5 saniyede tamamlayan SX4 S-Cross, ortalama 5.8 litrelik yakıt tüketim değerleriyle de dikkat çekiyor.

İşte Türkiye’nin en çok satan 10 otomobili! 2020 yılı Türkiye Otomobil Pazarında aslan payı onların!

Suzuki SX4 S Cross fiyatı nasıl?

Suzuki Sx4 S-Cross, ülkemizde Ekim ayı içerisinde Suzuki showroomlarında yerini alacak. GL Elegance adı verilen tek donanım seviyesi ve performanslı motoruyla Ekim ayı içerisinde ülkemizde 289 bin 900 TL’lik fiyatıyla satışa sunulacak.

Suzuki SX4 S Cross fiyatı nasıl

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba