TOFAŞ Vodafone ile Özelleştirilmiş Mobil Şebeke Sistemine Geçti! Tofaş Bilgi ve İşlem Teknolojileri Direktörü Özgür Çetinoğlu Açıkladı!

TOFAŞ Özelleştirilmiş Mobil Şebeke Sistemi.
TOFAŞ Özelleştirilmiş Mobil Şebeke Sistemi.

Tofaş, “Özelleştirilmiş Mobil Şebeke” sayesinde üretim ve kritik hizmetleri lokal şebeke aracılığıyla güvenli, hızlı, düşük gecikmeli ve kesintisiz şekilde sürdürebilecek.  TOFAŞ Vodafone Mobil Şebeke Sistemi, TOFAŞ Özelleştirilmiş Mobil Şebeke Sistemi, TOFAŞ Wifi Devrini Tamamen Bitiriyor, Vodafone Özelleştirilmiş Mobil Şebeke TOFAŞ. 

Instagram Hesabım

Özgül Çetinoğlu: Proje ile Tofaş network altyapısı daha yalın ve esnek bir yapıya kavuşacak. Gerçekleştirilen uyumlu iş birliği için Vodafone’a teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan Tofaş Bilgi ve İşlem Teknolojileri Direktörü Özgür Çetinoğlu şu açıklamayı yaptı: “Gelişen teknolojilerle, hayatın her alanında olduğu gibi; üretim sahasında da akıllı ekipmanlar ve cihazların kullanımını her geçen gün artıyor. İhtiyaç duyulan network bağlantı adetleri çözümlerin en hızlı şekilde devreye girmesinde önem arz ediyor. İhtiyacın en yalın ve ekonomik şekilde karşılanması ve gerekliliklere hızlı şekilde cevap verebilmek üzere Vodafone ile “Özelleştirilmiş Mobil Şebeke” teknolojisini Tofaş’ta hayata geçirmeye kadar verdik.”

Tofaş Bilgi ve İşlem Teknolojileri Direktörü Özgür Çetinoğlu: “WiFi ağının sadeleştirmeyi hatta tamamen ortadan kaldırmayı planlıyoruz.”

“Özelleştirilmiş Mobil Şebeke” teknolojisinin ilk fazda 4G ile başlayacak olup 5G’nin ülkemizde kullanılmaya başlanmasıyla dönüştürebilecek. Çetinoğlu; proje ile Tofaş network altyapısının daha yalın ve esnek bir yapıya kavuşacağını vurguladı. Özgür Çetinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Network altyapısı maliyetlerinde toplam sahip olma maliyetlerinde önemli ölçüde azalma sağlayacak. Tüm birimlerimizin ihtiyaçları zamandan tasarruf edilerek saatler içerisinde karşılanabilecek. Ayrıca ilk uygulama alanları sahada çok sayıda kullanımdaolan akıllı sıkma sistemleri, endüstriyel bilgisayar ve operator panellerini içeren akıllı istasyonlar ve kamera sistemleri olacak. Yakın gelecekte ise Tofaş genelinde kullanımda olan tüm dizüstü bilgisayarları “Özelleştirilmiş Mobil Şebeke” üzerinden haberleştirerek fabrika içi WiFi ağının sadeleştirmeyi hatta tamamen ortadan kaldırmayı planlıyoruz. “Özelleştirilmiş Mobil Şebeke” yolculuğumuza 5G ile devam ettiğimizde mevcut ihtiyaçlarımızı karşılamanın ötesinde dijital dönüşüm vizyon ve stratejilerimize paralel olarak bir çok farklı teknolojiyi kullanabilecek haberleşme altyapısına sahip olabileceğiz. İleri seviye endüsti 4.0 çözümleri ile verimliliğimizi en üst seviyeye çıkartırken müşterilerimize ürünlerimizin en üst seviye kalitede ulaşmasını sağlayacağız.”

En Çok Satan 10 Hafif Ticari Araç Hangileri? Ticari Araçlarda En Çok Satan Modeller Top 10.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba