TOFAŞ Fabrikası’nda üretim durdu! Yeni Egea Ailesi’nin üretimi tekrar ne zaman başlayacak?

TOFAŞ üretime ara verdi.
TOFAŞ üretime ara verdi.

TOFAŞ Farbikası’nda üretim durdu! Yeni Egea Ailesi’nin üretimi tekrar ne zaman başlayacak? TOFAŞ üretimi durdu, TOFAŞ üretime ara verdi, 2021 Fiat Egea, 2021 Egea Cross, 2021 Fiat Doblo, 2021 Fiat Fiorino.

Instagram Hesabım

Küresel çapta etkileri hissedilen çip krizi nedeniyle TOFAŞ Fabrikası’nda üretim durdu. TOFAŞ Fabrikası’nda Yeni Fiat Egea Ailesi, Fiat Doblo ve Fiat Fiorino modellerinin üretimi yapılıyor. TOFAŞ yönetimi tarafından KAP Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada şunlara yer verildi ”

Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi. Geçtiğimiz yıldan beri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle otomotiv endüstrisi de dahil olmak üzere küresel ölçekte birçok sektörü etkileyen elektronik bileşen (mikroçip) tedarik sorunu yaşanmaktadır. Tofaş, ürünlerindeki yüksek teknoloji, giderek artan elektronik bileşim kullanımı ve dünya ile bütünleşik üretim sistemi sebebiyle söz konusu mikroçip tedarik sorunundan etkilenmektedir.
Bu kapsamda bünyesinde söz konusu mikroçiplerin kullanıldığı bazı parçaların yurtdışından tedarik ve teslimat süreçlerindeki aksamalar sebebiyle 19 Mart 2021 akşamı mesai bitiminden 5 Nisan 2021 tarihine kadar iki hafta süreyle fabrikamızda üretim faaliyetlerine ara verilecektir.
Söz konusu kararın etkilerinin asgari seviyede tutulması amacıyla, üretime ara verilen süre içerisinde üretim tesislerinin bazı periyodik bakım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Bununla birlikte, Şirketimizin üretim dışında kalan operasyonları faaliyetlerine devam edecektir. Konuyla ilgili önemli gelişmeler yatırımcılarımızla ayrıca paylaşılacaktır.”

2021 Renault Kangoo ne zaman satışa sunulucak? 

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Mart 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? TOFAŞ üretime ara verdi. TOFAŞ üretimi durdu. 2021 Fiat Egea.

Araba Habercisi Dergisi 26. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 26. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

TOFAŞ üretime ara verdi. TOFAŞ üretimi durdu. 2021 Fiat Egea.

TOFAŞ üretime ara verdi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba