2021 Renault Kangoo ne zaman satışa sunulucak? Yeni Kangoo kaliteli ve karizmatik detaylarıyla öne çıkar!

2021 Renault Kangoo.
2021 Renault Kangoo.

2021 Renault Kangoo ne zaman satışa sunulucak? Yeni Kangoo kaliteli ve karizmatik detaylarıyla öne çıkar! 2021 Renault Kangoo.

Instagram Hesabım

Hafif ticari araç sınıfının merakla beklenen modeli Yeni Renault Kangoo iddialı görünüyor. Daha ilk fotoğraflarının yayınlanmasının ardından bu tip araç satın alacakların büyük bir çoğunluğu tarafından beğenildi. Özellikle iddialı yüz tasarımı onun sınıfında adını ön plana rahat bir şekilde çıkarır diye düşünüyorum. Keskin çizgiler yerine daha yuvarlak tasarımlı hatları kullanmaya başlayan Yeni Kangoo kaliteli ve karizmatik görünen bir yüze kavuştu. Krom havalandırma ızgarasıyla birlikte farların uyum içinde olması ona baktığınız zaman iyi giyimli bir ticari araç görmenizi sağlıyor. Arkaya doğru uzanan tasarım detaylarında da bu tip bir tasarım anlayışı benimsenmiş. Bu sayede bütününe bakıldığında iddialı görünen ve farklı olan bir hafif ticari araç çizgisi ortaya çıkarılmış. 

Fas’ın Tangier kentindeki Renault fabrikasında üretilecek olan ve daha uygun bir fiyat etiketine sahip olan Renault Express Van ve binek versiyonu Express binekte tanıtıldı. Bu aracın da Avrupa pazarlarında satışa sunulmasına karar verildi. Yandan kolay yükleme yapılabilecek yükleme genişliği ile dikkat çeken bu model Türkiye’de de çok iddialı olacaktır. Bunların yanında Renault, 2022 yılına kadar tüm kamyonet ve minivan yelpazesini elektriklendireceğini de açıkladı.

Yeni Renault Kangoo ne zaman satılacak? 2020 Renault Kangoo ne zaman satılacak?

Yeni Kangoo Van ve Yeni Kangoo, Renault’nun Fransa’daki Maubeuge fabrikasında üretilecek. 2021 yılının ikinci yarısından itibaren Avrupa’da ve Türkiye’de satışa sunulacak. Yeni Renault hafif ticari araçlarla ilgili daha fazla bilgi yakında açıklanacak.

Yeni Renault Trafic ne zaman satışa sunuluyor? Hayal ettiğim aracın Avrupa fiyatları kaç paradan başlıyor?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Haziran 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 29. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 29. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

2021 Renault Kangoo.

2021 Renault Kangoo.

2021 Renault Kangoo.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba