En ucuz TOGG modeli hangisi olacak? Bundan çok daha ucuza satılacak Togg modelleri hangileri?

TOGG modelleri ne zaman geliyor 2023.
TOGG modelleri ne zaman geliyor 2023.

En ucuz TOGG modeli hangisi olacak? Bundan çok daha ucuza satılacak Togg modelleri hangileri? TOGG modelleri ne zaman geliyor 2023.

YOUTUBE KANALIM

Yerli otomobil TOGG’un toplam 5 farklı modeli bulunuyor.

Bu yıl satışa sunulmaya başlayan T10X modeli kompakt sınıfta yer alan bir model SUV olarak satışa sunuldu. Türkiye’nin ilk Togg modeliyle tanışması T10X ile oldu. Bu modelden daha uygun fiyatlı olan seçenekler de olacak.

Örneğin T10S kompakt sedan bir otomobil olacak ve T10X SUV modelden biraz daha uygun bir fiyatta olacak.

TOGG T8CX adı verilen model son dönemlerde sıklıkla karşımıza çıkan farklı bir sınıf olan Sedan/SUV/Coupe tasarım formuna sahip olacak.

T8X adı verilen modelse Togg ailesinin en uygun fiyatlı seçeneği olacak. Küçük sınıf bir SUV olarak satılacak olan T8X markanın en ucuz modeli olarak piyasaya çıkacak. 

Togg ürün ailesinin son versiyonuysa T10V adı verilen model olacak. Bu model kompakt sınıfta yer alan bir aile otomobili MPV olarak satışa çıkacak.

Ürün planlamaları ve çıkış tarihlerinin değişim gösterebileceğini düşünüyorum. Özellikle Küçük SUV modelin daha erken bir tarihte satışa sunulabileceğini düşünüyorum. Tüm dünya pazarlarında trend SUV modeller olduğu için Togg’un Avrupa’ya açılacağı 2024 sonu geldiğinde bu tip bir değişim sürpriz olmayacaktır. Bu tip bir değişim olmadığı taktirde Togg ailesinde göreceğimiz ikinci model 2025 yılının başında Togg Sedan olacak. Yine bundan uygun fiyatlı olacak ama B SUV kadar olmayacak.

Yeni Passat denen VW ID7 Ne Zaman Geliyor? İşte Volkswagen Türkiye yönetiminin açıkladığı tarih!

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

TOGG modelleri ne zaman geliyor 2023.

TOGG modelleri ne zaman geliyor 2023.

TOGG modelleri ne zaman geliyor 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba