TOGG T10F FASTCBACK NE ZAMAN SATILACAK? Yerli Otomobil Togg T10F Fastback kaç paraya satılır?

Togg T10F ne zaman satılacak?
Togg T10F ne zaman satılacak?

TOGG T10F FASTCBACK NE ZAMAN SATILACAK? Yerli Otomobil Togg Fastback kaç paraya satışa sunulur? Togg T10F ne zaman satılacak?

Yerli Otomobil markası Togg’un ikinci seçeneğinin tanıtımı yapıldı. Fastback tasarım formuna sahip olan araca T10F adı verildi. Haberin devamından bu araçla ilgili detayları bulabilirsiniz.

2025 yılı içerisinde önce Türkiye’de sonra Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşacak olan T10F, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere üç farklı teknik ve iki farklı donanım özelliğiyle pazara çıkacak. 160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 350+ ve 600 kilometreye varan menzillere sahip olacak. T10F’in 0-100 km/s hızlanması 4,6 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonu ise 530 kilometreye varan bir menzil sunmayı hedefliyor. Standart menzilli model 52,4 kWh batarya kapasitesine sahipken, uzun menzilli modelde bu kapasite 88,5 kWh’e çıkacak.

T10X gibi C platformunda tasarlanan T10F, Togg DNA’sında bulunan stilistik özelliklerin korunduğu bir görünüme sahip. Cihazın stil konseptinde, dinamik ve sportif bir çizgiyi modernlikle birleştiren hacimli arka tasarım dikkat çekiyor. Yan çizgilere dinamik bir şekilde bağlanan farlar da ön tarafa sportif bir görünüm kazandırıyor. T10F’in ön kısmında, sportif ön panele entegre edilmiş uzun, ince dönüş göstergeleri ile bir Togg imzası olan ‘bumerang’ şeklindeki gündüz farları yer alıyor. Ön kısımda bağımsız MacPherson ve arka kısımda tamamen bağımsız entegre çok bağlantılı süspansiyon, T10F’in sportif, dinamik bir tutuşla uyumlu zarif bir sürüş deneyimine imkân sağlıyor. Togg T10F modelinin bugünden kaç para olacağını tahmin etmek zor. Ancak bildiğim bir şey var: Sedan gövde tipli araçlar her zaman SUV versiyonlara göre daha uygun bir fiyata satılır.

OPEL GRANDLAND FİYATI 217 BİN TL ZAMLANDI! Opel yönetimi kampanya bitti dedi fiyatlar uçtu!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Togg T10F ne zaman satılacak?

Togg T10F ne zaman satılacak?

Togg T10F ne zaman satılacak?

REKLAM

Youtube Murat Tosun