Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Tüm Yarışları İptal Etti!

TOSFED Yarışları İptal Etti
TOSFED Yarışları İptal Etti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, TOSFED Yarışları İptal Etti, Ralli Yarışları İptal Edildi, Pist Yarışları İptal Edildi, Yarışlar İptal Edildi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Tüm Organizasyonları İptal Etti! Yapılan açıklamada bu durumun Nisan sonuna kadar süreceği açıklandı. TOSFED Yarışları İptal Etti.

Youtube Kanalımız

İşte Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından yapılan açıklama. “T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı devletimizin almış olduğu tedbirler kapsamında sporcu, görevli ve izleyicilerin sağlıkları ile güvenliğini korumak adına ülke genelindeki tüm sportif etkinlikler, eğitim ve seminer programları ileri bir tarihe ertelenmiş olup, bu sürecin Nisan sonuna kadar devam etmesi öngörülmektedir.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak süreci takip ederek takvim düzenlemeleri yapılarak en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacağız.”

Benzine İkinci Kez 51 Kuruş İndirim Yapıldı! Ne Zaman Geçerli Olacak?

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba