Yeni Toyota Corolla HB Kazanmak İsterseniz Bunları Yapmanız Gerekiyor!

Yandex Toyota Corolla HB Kazandırıyor.
Yandex Toyota Corolla HB Kazandırıyor.

Toyota Türkiye Yandex, Yandex Toyota Türkiye, Toyota Corolla HB Yandex, Yandex Toyota Corolla HB Kazandırıyor, Yandex Güvenli Sürüş Yarışması Şartları.

Yandex Navigasyon ve Toyota, güvenli sürüş kurallarına odaklanan bir sosyal sorumluluk kampanyasında iş birliği yapıyor. Kampanyada, trafik kurallarını ihlal etmeyen katılımcılar, birincilik ödülü olan Yeni Toyota Corolla Hatchback kazanma şansı elde edecek. Yandex Toyota Corolla HB Kazandırıyor.

Youtube Kanalımız

Yandex Navigasyon üzerinden katılım sağlanan güvenli sürüş projesi, 15 Mayıs’a kadar devam edecek. Projeye katılım şu şekilde gerçekleşiyor. Kullanıcılar, Yandex Navigasyon’u açtıklarında proje ile ilgili bilgilendirmeyi görebiliyor. Katılımcıların, sürüş boyunca hız limitlerini aşmaması, başka bir mobil uygulamaya geçmemesi ya da uygulamayı arka plan moduna almaması gerekiyor.

Kullanıcılar bu kriterler doğrultusunda en az 15 dakikalık sürüş yaparak ve 1 kilometre yol katederek çekilişe 1 kez katılım hakkı elde ediyor. Kullanıcıların 1 günde kampanyaya en çok 3 katılım hakkı bulunuyor. Ayrıca, kullanıcılar kampanyaya kayıt esnasında Toyota bayilerinde katılacakları test sürüşü için kayıt oluşturup, çekiliş haklarını ikiye katlayabilecekler. Hız limitlerine dikkat eden ve katılım kriterlerini yerine getiren kullanıcılar büyük ödül Yeni Corolla Hatchback çekilişine katılabiliyor.

Yandex Navigasyon ve Toyota’nın iş birliğinde düzenlenen proje sayesinde kullanıcılar, bir yandan büyük ödül çekilişinin heyecanını yaşarken, bir yandan da güvenli sürüş kriterlerini yerine getirecek. Bir şanslı kullanıcı Toyota Corolla Hatchback’i kazanırken, tüm katılımcılar güvenli sürüş kriterlerini deneyimlemiş olacak.

Renault Mais Dacia Mart 2020 Kampanya Detaylarını Açıkladı!

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum? İşte detaylar.

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba