0 KM OTO PAZARINDA İNDİRİM! Toyota Türkiye onu online satışa çıkardı fiyatını 227 bin TL indirdi!

Toyota Corolla HB indirim Aralık 2023.
Toyota Corolla HB indirim Aralık 2023.

0 KM OTO PAZARINDA İNDİRİM! Toyota Türkiye onu online satışa çıkardı fiyatını 227 bin TL indirdi! Toyota Corolla HB indirim Aralık 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Öncelikle bu bilgiler bana Toyota Türkiye yönetimi tarafından Message İletişim aracılığıyla basın bülteni olarak gönderilmiştir. Haberin devamından bu açıklamayı bulabilirsiniz.

Online rezervasyon sistemi ile yıllar boyunca geliştirdiği güçlü satış ve servis ağını dijital platformlara taşıyan Toyota, bu sayede daha geniş müşteri kitlelerine daha hızlı bir şekilde ulaşmayı hedefliyor. Corolla Hatchback Hybrid satın almak isteyen müşteriler online rezervasyon yoluyla oldukça kolay bir şekilde satın alma yolculuklarına başlayabiliyorlar. Toyota müşterileri beğendikleri aracı, donanımı ve rengi seçtikten sonra kredi kartı veya dijital bankacılık kanalıyla araçlarını rezerve edebiliyorlar.

Corolla Hatchback Hybrid’de online rezervasyona özel fiyat fırsatı: Sportif çizgileri ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken Corolla Hatchback Hybrid, Aralık ayı sonuna kadar online rezervasyona özel fiyatlarla alınabilecek. Online rezervasyon sistemine özel olarak 1.270.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Özel fiyatlarla Corolla Hatchback Hybrid modeline sahip olmak için kullanıcıların www.toyota.com.tr internet adresine girip, tercih ettiği versiyonu ve teslimat için tercih ettiği bayiyi seçmeleri yeterli olacak. 20 bin TL’lik ön rezervasyon ücreti ödendikten sonra, satın alım işlemi ve kalan ödeme Toyota’nın Türkiye’nin dört bir yanında yer alan yetkili satıcılarında tamamlanacak.

Hybrid Flame e-CVT 1.466.500 TL yerine 1.270.000 TL.

Hybrid Passion X-Pack e-CVT 1.626.500 TL yerine 1.399.000 TL.

Renault Austral Aralık Ayında Kaç paraya satılıyor? Ekim ayında kaç paraydı? Aralık ayında kaç para oldu?

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN!

Araba Habercisi Dergisi Kış Sayısı 2024.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Toyota Corolla HB indirim Aralık 2023.

Toyota Corolla HB indirim Aralık 2023.

Toyota Corolla HB indirim Aralık 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba