Toyota Küçük SUV Yarın Tanıtılacak! Toyota’nın En İyi Hibriti Olur!

Toyota Yeni SUV Cenevre Fuarı
Toyota Yeni SUV Cenevre Fuarı

Toyota Küçük SUV, Toyota B SUV, Toyota SUV Modeller, Toyota Yeni SUV, Toyota Cenevre Otomobil Fuarı 2020.

Toyota’nın 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki yenilikleri belli oldu. Bunlar içinde en çok dikkat çeken Yeni Toyota Küçük SUV olacak. Bu yeni küçük SUV model Toyota’nın en iyi hibrit modeli olur. Hibrit sistemdeki benzinli motorun küçük hacimli olacağını düşünayorum. Toyota Yeni SUV Cenevre Fuarı.

Youtube Kanalımız

Toyota Yeni Küçük SUV modelinin Dünya prömiyerini Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda yapacak. Toyota’nın yepyeni B-SUV modeli,  küçük sınıf otomobil deneyimini kıskanılacak SUV mirasıyla harmanlıyor deniyor. Yeni Toyota B-SUV, yüksek yapısını akıllı dört çeker sistemi ve Toyota’nın en yeni hibrit teknolojisi ile birleştiriyor. Toyota’nın son SUV’si, 3 Mart’ta Cenevre Otomobil Fuarı’nda Toyota standında  gerçekleşecek basın konferansı sırasında açıklanacak. Küçük SUV sınıfındaki büyük rekabete katılacak olan Toyota B SUV bakalım hangi özelliklere sahip olacak? Bu yeni Küçük SUV modelin arka tasarımı ile ilgili ilk görsel Toyota Media tarafından paylaşıldı.

Yeni Hyundai i20 İç Mekanı İnanılmaz Olmuş

Toyota Yeni SUV Cenevre Fuarı

Cenevre Otomobil Fuarı 2020 Toyota Yenilikleri.

Yeni Yaris ve yeni RAV4 Plug-in Hybrid için de Avrupa gösterimleri yapılacak. Tamamen yeni Mirai, Avrupa motor şovunu Toyota’nın yenilikleri arasında yapacak. Toyota’nın Gazoo Yarış alanında yeni GR Yaris, yeni GR Supra 2.0, en son 2020 WRC Yaris ve Fernando Alonso’nun kullandığı 2020 Dakar Hilux modelleri yer alacak.

Toyota Yeni SUV Cenevre Fuarı

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Car of the Year 2020 Adayları Belli Oldu. Yılın Otomobili 2020 Hangisi Olur?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba