VinFast daha satışa sunulmadan geri çağrıldı! Geri çağırma nedeni ön frenlerdeki sorunla ilgili!

VinFast 2800 aracı geri çağırdı.
VinFast 2800 aracı geri çağırdı.

VinFast daha satışa sunulmadan geri çağrıldı! Geri çağırma nedeni ön frenlerdeki sorunla ilgili! VinFast 2800 aracı geri çağırdı. Amerika pazarında satışa çıkmak için gün sayan marka Vietnam pazarında yani iç pazarda satılan 2800 aracını geri çağırdı.

YOUTUBE KANALIM

Vietnam’ın yerli otomobil markası VinFast daha satışa çıkmadan geri çağrıldı. Vietnam pazarında yani iç pazarda satışa sunulan 2800 VinFast VF8 geri çağrıldı. Bu ayın sonundan itibaren Amerika pazarında boy göstermeye hazırlanan marka için bu durum olumsuzluğa neden olabilir deniyor. Ancak önemli bir kesim de sorunun hemen farkına varılıp düzeltilmesi önemsenmeyecektir diyor.

2800 VinFast VF8 modelinin geri çağrılmasının nedeniyse aslında güvenlik açısından son derece tehlikeli bir durum. Ön fren sisteminde kullanılan bir civatanın gevşeme ihtimali olduğu açıklandı. Bu gevşeme ileri seviye bir boyuta ulaşırsa araçların ön fren sistemi iptal olabiliyor.

VinFast markası bugüne kadar 55 bin adet sipariş aldı. Bu siparişlerin 12 bin adeti Amerika pazarından geldi.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı! Bundan sonra dergimizi buradan da ücretsiz indirebilirsiniz!

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

VinFast 2800 aracı geri çağırdı.

VinFast 2800 aracı geri çağırdı.

VinFast 2800 aracı geri çağırdı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba