Volkswagen Türkiye Amarok Pickup modeline özel kampanya açıkladı! İşte o kampanyanın detayları!

Volkswagen Amarok Kampanya Kasım 2023
Volkswagen Amarok Kampanya Kasım 2023

Volkswagen Türkiye Amarok Pickup modeline özel kampanya açıkladı! İşte o kampanyanın detayları! Volkswagen Amarok Kampanya Kasım 2023.

Öncelikle bu bilgiler bana Volkswagen Ticari Araç yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderildi. Açıklanan kampanya bilgilerini haberin devamında bulabilirsiniz.

“Volkswagen Ticari Araç, premium pick-up modeli Amarok’un 2.0 lt. TDI Life, Style ve Style Plus modelleri için Kasım ayı boyunca avantajlı kredi faiz oranları sunuyor. Volkswagen Ticari Araç tasarımı, gücü ve kalitesiyle ‘premium pick-up’ sınıfının standartlarını yeniden belirleyen modeli Yeni Amarok için kredi kampanyası düzenledi. Yeni Amarok’un 2.0 lt. TDI Life, Style ve Style Plus modelleri için geçerli olan kampanyada, 1 milyon TL’ye 12 ay için yüzde 1,99; 24 ay için yüzde 2,99 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında 36 ve 48 ay vade seçenekleri de sunuluyor. Tüm Volkswagen Yetkili Satıcılarında kampanya, 30 Kasım tarihine kadar devam edecek.”

Volkswagen Amarok fiyatları 2.0 TDI ile 1.950.000 TL ve 2.250.000 TL arasında değişiyor.

CHERY TIGGO modellerini Mayıs ayından bugüne kadar kaç para zam gelmiş? İşte Kasım Fiyat Listesi!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen Amarok Kampanya Kasım 2023.

Öncelikle bu bilgiler bana Volkswagen Ticari Araç yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderildi. Haberde yapılan açıklamanın tamamına yer verdim.

Volkswagen Amarok Kampanya Kasım 2023

Volkswagen Amarok Kampanya Kasım 2023

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba