Portekiz’e bağlı olan Azor Adaları’nda Volkswagen Grubunun lüks modellerini taşıyan gemi yanıyor!

Volkswagen gemi yangını Azor 2022.
Volkswagen gemi yangını Azor 2022.

Portekiz’e bağlı olan Azor Adaları’nda Volkswagen Grubu modellerini taşıyan gemi yanıyor! Volkswagen gemi yangını Azor 2022.

Instagram Hesabım

Lüks otomobiller yandı!
Volkswagen Grubu otomobillerini taşıyan gemi Portekiz’e bağlı olan Azor açıklarında yanıyor. Gemide 4000 adet Volkswagen grubu aracı olduğu söyleniyor.
Yangında gemide görev alan 22 personelin tamamı yara almadan kurtarıldı. Gemide bulanan arabaların 189 adeti Bentley, 1100 adeti Porsche olduğu belirtiliyor. Gemide Volkswagen Grup markalarından Audi, Lamborghini ve Bugatti modellerinin de bulunduğu iddia ediliyor.

Yapılan açıklamalara göre gemi herhangi bir kirliliğe neden olmadan yanmaya ve sürüklenmeye devam ediyor. Yangının yakıt tanklarına ulaşma ihtimalinin de bulunmadığı söyleniyor.

Yine açıklanan bilgilere göre geminin yolculuğu Almanya’dan Amerika’ya doğru gerçekleştiriliyordu.

Skoda Kodiaq Şubat 2022 fiyat listesi nasıl? 2021 ve 2022 model Skoda Kodiaq kaç paraya satılıyor?

Araba Habercisi Şubat 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 37. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 37. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2022 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Volkswagen gemi yangını Azor 2022.

Volkswagen gemi yangını Azor 2022.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba