EFSANE VOLKSWAGEN GOLF 50 YAŞINDA! Volkswagen Golf 01’in ne zaman tanıtılacağı açıklandı!

Volkswagen Golf 50 yaşında!
Volkswagen Golf 50 yaşında!

EFSANE VOLKSWAGEN GOLF 50 YAŞINDA! Umarım daha nice yılların olur ve yolun çok uzun olur! Volkswagen Golf 50 yaşında!

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Öncelikle şunu söylemek istiyorum: BU ARABAYI SEVİYORUM 🙂 Ben kompakt HB seven biriyim ve Volkswagen Golf en sevdiklerim arasında her zaman ilk üçte yer alıyor. Sürüş keyfini, verdiği hissi, kullanırken duyduğum güveni seviyorum. Aradığım her şeyi yerli yerinde bulmayı, yaşam alanı tasarımını, aldığım keyfi seviyorum. Kompakt yapısının getirdiği büyük artıyla sürüş güvenliği konusunda kendini en iyi durumda hissettiğim arabalardan birisi olmasını seviyorum.

Neyse, konumuza geri dönelim. İlk olarak 1974 yılında karşımıza çıkan SINIF BAŞKANI Volkswagen Golf, 2024 yılıyla birlikle 50 yaşına giriyor. Volkswagen yönetimi 2024 yılını şimdiden GOLF YILI olarak ilan etmiş durumda. Gerçekten de çok önemli bir ayrıcalığı hak eden çok önemli bir otomobil.

Volkswagen Golf sekiz nesilde 37 milyondan fazla satarak inanılmaz bir iş ortaya koydu. Bu sayede Golf, sadece Almanya’nın değil birçok ülkenin ön plana çıkan otomobil modellerinden biri oldu. Volkswagen yönetimi Yeni Golf 01’in dünya prömiyerinin Ocak ayının sonunda yapılacağını ve öncekiler gibi seri üretime çok sayıda yenilik getireceğini de açıkladı. Volkswagen, 2024 yıldönümünde sekizinci Golf neslinin evrimsel gelişimini sunacak. Görsel olarak geliştirilmiş özellikleri, yeni destek sistemleri ve güç aktarma organlarının yanı sıra yeni nesil bilgi-eğlence sistemleri ve yazılımıyla da etkileyici olacak. Yeni Golf’ün dünya prömiyerine sadece birkaç hafta kaldı ve ön satışların 2024 baharında yapılması planlanıyor.

EURO 1 TL ARTINCA ARABA KAÇ PARA ZAMLANIR? Bu hesabı çoğunluk yanlış bildiği için yaptım!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen Golf 50 yaşında!

Volkswagen Golf 50 yaşında!

Volkswagen Golf 50 yaşında!

REKLAM

Youtube Murat Tosun