Volkswagen Golf 8’in Klima Sistemi Sesli Komutla Çalışıyor

Volkswagen Golf 8 yorumları, Volkswagen Golf 8 Klima Sistemi, Volkswagen Golf Sesli Komut Sistemleri, Volkswagen Golf 8 teknolojisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Volkswagen Golf Sesli Komut Sistemleri.

Volkswagen Golf Sesli Komut Sistemleri. Yeni Golf’ün klima sisteminde sıcaklık dokunmatik ekran veya ses komutu ile ayarlanabilir. Sürücü veya yolcular, alerjen filtreli “Volkswagen Air Care Climatronic” sisteminin kontrolünü dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ekranından veya doğrudan erişim düğmeleri ile sağlayabilirler. Fan işlevi veya hava sirkülasyonu modu gibi klasik özelliklere ek olarak, ekranda yeni özelleştirilmiş klima menüsü bulunur. Volkswagen Golf 8 Klima Sistemi.

Volkswagen Golf 8 Klima Sistemi.

Volkswagen Grubu Satışları Rekorlarla Artmaya Devam Ediyor!

Bu menüde bulunan ayarlara erişmek ve klima sistemini ayarlamak zaman kaybettirmez. Artık istediğiniz herhangi bir ayarı tek dokunuş ile veya alternatif olarak ses kontrolü ile etkinleştirebilirsiniz.

BMW Dizel Hibrit 3 Serisi Geliyor! Şaka değil

Volkswagen sıkça kullanılan beş senaryo belirlemiş ve bunları Akıllı İklim Menüsüne aktarmıştır. Bu fonksiyonlar, “Net görüş” (camlarda olan buğu gidermek için), “Sıcak ayaklar” (ayak boşluğuna daha çok hava), “Sıcak eller” (ön panelin havalandırma deliklerinden daha çok sıcak hava), “Soğuk ayaklar” (ayak boşluğuna daha fazla soğuk hava) ve “Temiz hava” (aracın içinden temiz hava geçer).

“Air Care Climatronic” sisteminin bireysel kalıcı ayarlarını değiştirmek artık her zamankinden çok daha kolay. Klima menüsü klasik çalışmaya ek olarak, dokunmatik ekran veya ses kontrolü ile çalışır. Yeni Golf aracında bulunan dijital mikrofonlar, aynı zamanda konuşanın sürücü ya da yolcu olduğunu anlar. Yeni klima sistemini çalıştırmak için yapmanız gereken tek şey “Ben üşüyorum” veya “Ben çok ısındım” demektir ve “Air Care Climatronic” sistemi her komut için sürücü tarafındaki veya yolcu tarafındaki sıcaklığı değiştirecektir.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba