Ford Elektrikleniyor! 3 Milyar Euro Yatırım Yaptılar!

Ford SMax Hibrit, Ford Galaxy Hibrit, Ford Hibrit modeller, Ford pil fabrikası, Ford Batarya fabrikası, Ford Elektrikli Modeller 2020.

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Ford Elektrikli Modeller 2020.

Ford Elektrikli Modeller 2020.  Ford geçtiğimiz hafta, yeni S-MAX Hibrit ve Galaxy Hibrit modellerinin yanında, şirketin elektrifikasyon teknolojisini son teknolojiye sahip bir pil montaj tesisi kuruluyor. İspanya’daki Valencia üretim tesisine 42 milyon Euro yatırım yaptığını açıkladı.

Hangi Marka Arabayı Kullananlar Daha Az Sinirleniyor?

İki yeni montaj fabrikası, yeni Kuga Plug-In Hibrit, tamamen yeni Kuga Hibrit, S-MAX Hibrit ve Galaxy Hibrit araçlarının daha fazla üretim verimliliği ve sürdürülebilirlik için araçlar ile birlikte üretilecek. 24 milyon Euro’luk yatırım ile inşa edilen yeni pil montaj tesisi bu yılın Eylül ayında üretime başlayacak.

Ford Galaxy Hibrit Ne zaman satılacak?

2021 yılının başlarında piyasaya sürülecek yeni S-MAX Hibrit ve Galaxy Hibrit aracı, gelişmiş yakıt verimliliği ve azaltılmış CO2 emisyonları sağlayacak. Ford, segmentlere özel elektrikli motor, iç mekan, konfor veya esneklikten ödün vermemeye devam ediyor. Ford, EcoBlue dizel motorlu modellerine çekici bir alternatif sunacak.

Kendi kendini şarj eden elektrikli S-MAX ve Galaxy serilerinin üretimi, Ford’un Valencia tesisindeki yeni tesisindeki yeni takım ve montaj hattı yükseltmelerine ek olarak 8 milyon Euro kadar yatırım yapıldı. Ford, yılının sonuna kadar Avrupa’da elektrikli araç çıkartmayı hedefliyor.

Ford Avrupa Yöneticisi olan Stuart Rowley açıklaması.

Ford Avrupa Yöneticisi olan Stuart Rowley yaptığı açıklamada, ‘Elektrifikasyon teknolojisinin hızla popülerleşmesi ile, müşterilerimize daha fazla elektrikli modeller ve güç aktarma sistemi seçenekleri tutmak için Valencia’daki yatırımımızı arttırıyoruz. Elektrikli araç teknolojisine geçişimizi oldukça hafifleterek, binek araç satışlarımızın çoğunun yılının sonuna kadar elektriklenmesini bekliyoruz’ dedi.

Ford Valencia Fabrikasına 3 Milyar Euroluk Yatırım Yaptı

Ford, Kuga Plug-In Hibrit ve Kuga EcoBlue Hibrit dahil olmak üzere kapsamlı bir ürün yelpazesine sahip. Elektrikli modeli olan Kuga’nın üretimini desteklemek için Valencia tesisine 2011 yılından bu yana 3 milyar Euro yatırım yaptı.

Ford’un tamamen yeni elektrikli araçları en yeni hibrit mimarisini paylaşırken, en verimli alan kullanımı için aracın alt tabanının altında darbe emici, su geçirmez bir yapının içine monte edilmiş su soğutmalı lityum-iyon pil içermektedir.

S-MAX Hibrit beş ve yedi koltuklu seçenekler ile sunulmaya devam edecek. 5 koltuklu serisi için 2.200 litreye kadar olan mevcut yük hacmi korunacak.

Galaxy Hibrit standart olarak yedi koltuğa sahip olacak ve 2.339 litrelik mevcut yük hacmini koruyacak.

Otomatik şanzıman tarafından desteklenen S-MAX Hibrit ve Galaxy Hibrit güç aktarma organları, Ford EcoBlue dizel motorlu modellere göre daha iyi 0-100 performansı ve uzun mesafede hızlanma için 200 beygirlik güç ile 210 Nm tork gücü sunacak.

Zarif ve çevreye duyarlı bir sürüş deneyimi için tam elektrikli ve yarı elektrikli modeller, hedeflenen 140 g/km CO2 emisyonu sağlayacak.

Ford ayrıca Valencia tesislerinde Mondeo Hibrit ve Mondeo Hibrit stationwagon modellerini de üretiyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba