Doğuş Otomotiv’den Açıklama Geldi: Volkswagen Golf 7.5 Sınırlı Sayıda Stoklarımızda Bulunuyor!

Volkswagen Golf Fiyat Listesi.
Volkswagen Golf Fiyat Listesi.

Doğuş Otomotiv Volkswagen Golf Stok, Volkswagen Golf Doğuş Otomotiv Stok, Volkswagen Golf Fiyat Listesi, Volkswagen Golf Fiyatları Nasıl?

Geçtiğimiz günlerde Volkswagen Binek Genel Müdürü Gino Bottaro, Sözcü Gazetesi’nden deneyimli otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci’ye özel açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamalar arasında Golf 8 ve Golf 7.5 ile ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıkmıştı. 20 Haziran tarihinde yazdığım “Türkiye’de Volkswagen Golf Satılıyor mu? Satılmıyor mu? Bu Reklam Kafamı Çok Karıştırdı!” haberi sonrası Doğuş Otomotiv’den Açıklama Geldi: “Volkswagen Golf 7.5 Sınırlı Sayıda Stoklarımızda Bulunuyor!” İşte Volkswagen Golf Fiyat Listesi.

Instagram Hesabım

Doğuş Otomotiv yönetimi tarafından 20 Haziran tarihinde yazdığım haberle ilgili önemli açıklama yapıldı. Haberi görmek isterseniz: Türkiye’de Volkswagen Golf Satılıyor mu? Satılmıyor mu? Bu Reklam Kafamı Çok Karıştırdı! 

Konuyla ilgili olarak Doğuş Otomotiv Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Volkswagen Binek Genel Müdürü Gino Bottaro’nun haberde Volkswagen Golf 7.5 modelinin Ağustos ayından itibaren Türkiye’de satılmayacağını belirttiğine yer verildi.

Sözcü Gazetesi’nin gündem olan haberinde: “Mevcut Golf’ün üretimi sona erdi. Normalde eylül başı Türkiye’ye gelecek yeni Golf’ün (Golf 8) gelişi de yıl sonuna ertelendi. Bu yüzden en az 5 ay Golf satamayacağız” açıklaması yer alıyordu. Haberde Ağustos ayından itibaren satılmayacak ibaresini görememiştim.

Bana gönderilen bu açıklamayla birlikte Volkswagen Golf 7.5′in Ağustos ayından itibaren Türkiye’de satılmayacağını öğrenmiş oldum. Yani bugün Türkiye’de Volkswagen Golf 7 satın almak isteyenlerin karşısına sınırlı sayıda olsa da araç çıkıyor. Bu nedenle web sitelerinde de reklamlara devam ediliyor.

Volkswagen Binek Genel Müdürü Gino Bottaro’nun en az 5 ay Türkiye’de Golf satılmayacak açıklamasıyla birlikte Yeni Volkswagen Golf’ün Türkiye’de Aralık ayında satışa sunulacağı da belli oldu. Doğuş Otomotiv yönetimine gönderdikleri açıklama için çok teşekkür ederim.

Volkswagen Golf Fiyat Listesi 22 Haziran 2020.

Motor ŞanzımanDonanımFiyat
Golf 1.0 TSI 115 PS ManuelMidline Plus190.500,00 TL
Golf 1.0 TSI 115 PS DSGComfortline201.500,00 TL
Golf 1.5 TSI ACT 150 PS DSGComfortline258.600,00 TL
Golf 1.5 TSI ACT 150 PS DSGHighline276.600,00 TL
Golf 1.6 TDI SCR 115 PS DSGComfortline246.200,00 TL

Volkswagen Golf Fiyat Listesi.

Volkswagen Golf Fiyat Listesi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba