Volkswgagen ID.3 Haziran Ayında Satışa Sunuluyor

Volkswagen ID3 Autobest Ödülü Aldı. Volkswagen Elektrikli, Elektrikli Volkswagen, Volkswagen ID3, VW ID3 Ne Zaman Satılacak? Volkswagen ID3 Autobest Ödülü Aldı.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Volkswagen ID.3 Autobest ödülü alarak yollara çıkacak.

Volkswagen’in tamamen elektrikli ID. ailesinin ilk modeli ID.3, AUTOBEST jürisi tarafından en verimli araç olarak ‘ECOBEST 2019’ ödülüne layık görüldü.

Hangi SUV Kaç Tane Sattı? İşte Top 20!

Volkswagen ID.3 Yaz Aylarında Satışa Sunuluyor.

ID.3, Volkswagen’in e-mobilite stratejisi paralelinde tasarladığı ve seri üretimine başladığı ilk model olarak teknolojinin sunduğu fırsatları da sonuna kadar kullanıyor. 2019 Eylül ayında Zwickau fabrikasında üretimine başlanan ID.3 modelinin 2020 yılı yaz aylarında Avrupa yollarında olması planlanıyor.

2020 Kompakt SUV Dizel Otomatik Karşılaştırması!

Volkswagen MEB Modüler Elektrik Platformu Nedir?

ID.3, Volkswagen’in MEB (Modüler Elektrik Platformu) teknolojisine dayanan ilk modeli. Markanın elektrikli araç atılımının teknik ve ekonomik omurgasını oluşturan MEB’in (Modüler Elektrik Platformu) kalbini, aracın alt zeminine entegre edilmiş yassı, ölçeklenebilir, yüksek voltajlı bir batarya oluşturuyor. 2021 yılında tamamen elektrikli otomobil üretimine geçecek olan Zwickau’da, Grup’un diğer markaları için aynı platforma dayalı altı model üretilecek.

Volkswagen ID3 Autobest Ödülü Aldı öyle satılacak.

Volkswagen ID3, 330 ila 550 kilometre menzile sahip 3 farklı batarya seçeneği ile satışa sunulacak. 58 kWh bataryalara sahip olan araç, 160 km/s son hıza ulaşırken, 204 HP güç, 310 Nm tork üretiyor.

Elektrikli Volkswagen ID3 İngiltere fiyatı 22 bin Sterlin olarak açıklandı. Almanya için açıklanan fiyat ise 30 bin Euro’nun altında olacağı yönünde. Burada fiyat konusunda bir sürpriz olmasını bekliyorum.

Volkswagen ID3 Autobest Ödülü.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba