Volkswagen Polo SUV Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Dizel Otomatik var mı?

Volkswagen T-Cross Kaç Para?
Volkswagen T-Cross Kaç Para?

Volkswagen T-Cross Kaç Para, VW T-Cross TDI DSG, Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Geliyor, Volkswagen T Cross Ne Zaman Satılacak?

Volkswagen T Cross Dizel Otomatik Ne Zaman Satılacak? Doğuş Otomotiv Volkswagen’in En İddialı SUV Modeli olur. Volkswagen T-Cross Kaç Para?

Instagram Hesabım

Volkswagen Grubu’nun uygun fiyatlı araçlarının yükseldiği MQB A0 platformunu kullanıyor. Almanya’da 18.695 Euro başlangıç fiyatına sahip. Almanya’da Polo’nun 14.485 Euro olmasını hesaba katarak bir fiyat tahmini yapabilirsiniz. Volkswagen Türkiye yönetimi tarafından ne zaman satışa sunulacağı açıklanmadı. Ancak benim beklentim 2021’in ilk çeyreğinde satışa sunulması yönünde.

Çok yönlü T-Cross bir yıldan az bir sürede yeni motoru ile çok daha fazla müşteriyi memnun etmeyi başardı. Başlangıçta 95 beygirlik ve 115 beygirlik 1.0 litrelik üç silindirli TSI motorlar araçta kullanılmıştı.

Şimdi bunlara ek olarak 1.6 litrelik 95 beygirlik dizel de seçenekler arasına dahil oldu. Bu motor seçeneğiyle Volkswagen, Türkiye’de en iddialı olacak SUV modeline de sahip olmuş olacak. Volkswagen T-Cross 1.6 lt TDI, 95 PS, 250 Nm, 7 ileri DSG, yakıt tüketimi, şehir içi 4.6, şehirler arası 3,7, 4.3 lt. 0-100 km/s hızlanma 12.5 sn.

Yeni Skoda Octavia’nın Gelişi 2021 Yılına Kaldı? Yeni Skoda Octavia Almanya Fiyat Listesi Nasıl?

Volkswagen T-Cross 1.5 Turbo Özellikleri Neler?

Daha güçlü olan 1.5 litrelik turbo motor seçeneği de yenilikler arasında. Volkswagen T-Cross 0-100 km/s hızını 8.5 saniye içinde tamamlıyor. Aracın maksimum hızı ise elektronik olarak 200 km/s olarak sınırlandırılmış. Bu yeni motor, SEL ve R-Line donanımlarında sunulacak ve sadece 7 ileri şanzıman ile sunulacak. Volkswagen SUV serisinin bir parçası olan T-Cross, yakında piyasaya sürülecek olan T-Roc Cabriolet, yeni T-Roc R performans SUV ve yakın zamanda yenilenmiş olan Touareg serisi ile sürekli genişleyen bir aileye katılıyor. Daha sportif bir dış tasarıma sahip olan R-Line modeli, 18 inç Nevada jantlar ve 10.25 inçlik Aktif bilgi ekranı içerir. T-Cross ürün şefi olan Claire Haynes yaptığı açıklamada, ‘Volkswagen herkes için bir araba yaparak halk arabası yönümüzü yansıtmak istiyoruz. T-Cross farklı değil. Ama çok daha güçlü bir araç isteyenler için üretilmiş bir araç’ dedi.

Volkswagen T-Cross Kaç Para?

Volkswagen T-Cross Kaç Para?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba