Yeni Skoda Octavia bugün Türkiye’de satışa sunuluyor! Yeni Skoda Octavia Fiyat Listesi Nasıl?

Yeni Skoda Octavia Fiyat Listesi, Octavia fiyatları, Octavia fiyat listesi. Skoda Octavia Almanya Fiyatları, Skoda Octavia, Yeni Skoda Octavia, 2020 Skoda Octavia.

Yüce Auto’nun 2020 yılını pas geçeceğini duyuyordum. Ancak resmi açıklama Skoda Türkiye web sitesinden yapıldı: Yeni Octavia 22 Aralık’ta satışa sunuluyor. Eylül 2020’de gelmesi beklenen Octavia bunun yerine üç aylık gecikmeyle 2020 yılına yetişti. İşte Türkiye fiyatları. Bu fiyatların marka tarafından resmi olarak açıklanan bilgiler olmadığını belirtmek isterim. Sosyal medyada bayi fiyat listesi olarak bu belge konuşuluyor. Yeni Skoda Octavia Fiyat Listesi. Skoda Octavia fiyatları, 2020 Octavia fiyatları. Octavia fiyatları, Octavia fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Yeni Skoda Octavia, Volkswagen Grubu’nun MQB platformu üzerinde yükselen bir tasarıma sahip. Volkswagen Jetta’nın yokluğunda grubun iddialı kompakt sedan görevini de üstlendiği için üzerinde çok çalışılmış. Yeni Skoda Octavia Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız aldı. Yetişkin yolcu güvenliğinden % 92, çocuk yolcuda % 88, yaya güvenliğinden % 73 ve sahip olduğu güvenlik yardımcılarından % 79’luk sonuç elde etti. Boyutları uzayan ve genişleyen 2020 Skoda Octavia bunun getirdiği artıyla eskisine göre daha geniş bir yaşam alanına sahip. Skoda Octavia dördüncü nesliyle birlikte her detayında büyümüş. Umarım fiyatını da bu şekilde büyütmezler. Direksiyon simidi tasarımı komple değişirken, direksiyon sisteminde de daha keskin teknik iyileştirmeler var.

Skoda Octavia’nın dördüncü nesli sadece daha ekonomik ve çevre dostu değil, aynı zamanda her zamankinden daha fazla motor seçeneklerine de sahip. Ancak ülkemizde en çok ilgi görmesi beklenen küçük hacimli dizel otomatik seçeneği bulunmuyor. Bunun yerine artık hibrit seçenekle ekonomik tüketim sunacak.

Yeni Octavia, gelişmiş ve modern TDI ve TSI motorların yanı sıra hibrit ve doğalgazla çalışan seçeneklere de sahip. Ayrıca çevreye yaydığı gazlar azalmış. Bunun için en büyük destek AdBlue kullanmaya başlaması ile gelmiş. 81 kW (110 HP) ile 150 kW (204 HP) arasında değişen motor seçenekleri, kaputunun altında yatıyor. Dizel otomatik seçeneğine sahip olmak için 2 litrelik ünitenin tercih edilmesi gerekiyor. Bu durum ülkemiz vergilendirme sisteminde dizel otomatik fiyatının yüksek olması anlamına geliyor.

Peugeot Türkiye Aralık 2020 Kampanyasını Açıkladı! İşte Yeni 3008 ve 2008 için açıklanan yılın son kampanyası!

Yeni Skoda Octavia Almanya Fiyat listesi.

Yeni Skoda Octavia Embition

27.360 Euro

Yeni Skoda Octavia Style

29.750 Euro

Yeni Skoda Octavia First Edition

29.750 Euro

Yeni Skoda Octavia Türkiye Fiyat listesi.

Yeni Skoda Octavia Fiyat Listesi.

Yeni Skoda Octavia Fiyat Listesi.

2020 Skoda Octavia

Bütçe dostu akıllı telefon denen POCO M3’ün özellikleri neler?

Skoda Octavia’da karşımıza çıkan e-TEC Mild Hybrid bir sistemi temsil ediyor. Entegre bir marş jeneratörü otomobilin benzinli ya da dizel motoruna destek olarak daha yumuşak bir sürüş ile birlikte daha düşük yakıt tüketimi ve egzoz atığı sağlıyor. Yani elektrikli bir motorla sunulan menzil gibi detaylar bulunmuyor.

YENİ SKODA OCTAVIA FİYAT LİSTESİ
SEÇENEKFİYAT
Elite 1.0 TSI e-TEC 110 DSG319.900 TL
Elite 1.5 TSI ACT e-Tec 150 DSG344.900 TL
Premium 1.0 TSI e-TEC 110 DSG344.900 TL
Premium 1.5 TSI ACT e-Tec 150 DSG369.900 TL

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba