Volkswagen T-Roc Cabriolet Fiyatı Açıklandı

Volkswagen T-Roc Cabriolet, Volkswagen T-Roc Cabriolet Yorumları, Volkswagen T-Roc Cabriolet Özellikleri, Volkswagen T-Roc Cabriolet Ne Zaman satılacak? Volkswagen T-Roc Cabriolet Fiyatı.

Volkswagen T-Roc Cabriolet ortaya çıktığından beri merak ettiklerimden. Bu enteresan aracın Avrupa fiyatı ve satış zamanı açıklandı. Bu arada sizlere de tutar mı diye sordum? Volkswagen T-Roc Cabriolet Yorumları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Volkswagen diğer tüm markaların da yaptığı gibi hızlı bir şekilde bir SUV markasına dönüşüyor. Alman otomobil devi Volkswagen bu konuda bir adım öne geçebilmek için farklı yolları da deniyor. Bu yolda markanın yaptığı en son yenilik Volkswagen T-Roc Cabriolet oldu.

İşte tüm detaylarıyla 2020 Kia XCeed

Aslına bakarsanız kulağa ilk başta çok iyi geliyor. Tavanı olmayan ya da istendiği zaman açabildiğiniz bir SUV model olması heyecan verici. Basık ve dar cabriolet modellerini aklıma getirdiğim zaman gerçekten nefis bir fikir. Durum böyle olunca instagram hesabımdan sizlerin de fikrini almak istedim ve sordum: Sizce tutar mı? Bu arada Volkswagen T-Roc Cabriolet açıklanan bilgilere göre Avrupa’da satışa sunuldu. Volkswagen T-Roc Cabriolet’in İngiltere satış fiyatı 26.750 Sterlin olarak açıklandı.

Hyundai Kona Elektrikli Üretimi Mart Ayında Avrupa’da Başlıyor!

Önden çekişli Volkswagen T-Roc Cabriolet için sırasıyla 115 HP ve 150 HP güç üreten benzinli turbo motor kullanılıyor. Bu motor seçenekleri manuel ya da 7 ileri oranlı otomatik şanzımanla satın alınabiliyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV’de Yeni Rakamlar Nasıl?

Sonuca gelirsek… Volkswagen T-Roc Cabriolet tutar mı sorusuna oy kullananların yüzde 37’si evet, yüzde 63’ü ise hayır cevabı verdi. Benim tarafım konusunda gerçekten çok kararsız durumdayım. Ancak sizlere tasarım konusunda kesinlikle katılıyorum. Çok daha iyi görünmeyi kesinlikle hak ediyor.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Yorumları. Araba Habercisi Dergisi.

Tüm özellikleriyle Mitsubishi L200 Crawler

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba