Cenevre Otomobil Fuarı’nda Gözler Kompakt SUV Volkswagen T-Roc R’da olacak!

Volkswagen TRoc R Cenevre Fuarı

Cenevre Otomobil Fuarı‘nda kompakt SUV Volkswagen T-Roc’un R versiyonu sergilenecek. Volkswagen TRoc R Cenevre Fuarı

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Volkswagen’in SUV ailesinin en yeni üyesi T Roc modelinin “R” serisi, Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarılacak. T-Roc R; sportif karakteri ve “R” otomobillerine özgü iç ve dış mekan tasarımıyla dikkat çekiyor.

Volkswagen T-Roc R Cenevre Otomobil Fuarı’nda Gösterilecek

Volkswagen, kompakt dış boyutlara ve üst düzey iç fonksiyonlara sahip SUV modeli T-Roc’un, yüksek performanslı versiyonu ‘T-Roc R’’ı ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergiliyor. Üretimine önümüzdeki günlerde başlanacak olan T-Roc R, sportif tarzının yanında sıra dışı sürüş performansına da önem verenlere hitap edecek.

T-Roc şimdiden 200 bine ulaştı

Her koşula uygun ve etkileyici bir tarza sahip olan T-Roc, SUV’un gücünü kompakt bir hatchback otomobilin dinamikleriyle bir araya getiriyor. T-Roc, şehir dışı yollarda olduğu gibi şehir içinde de sürüş dinamikleriyle fark yaratıyor. Son derece uyumlu bu konseptiyle başarılı ve ilgi çekici bir model olan T-Roc, pazara sunulduğu günden bu yana dünya çapında 200 bin adetlik bir satış rakamına ulaşmayı da başardı.

Volkswagen’in motorsporlarına bağlayan harf: R

Volkswagen AG’nin çatısı altında bağımsız bir iştirak olarak faaliyet gösteren Volkswagen R, T-Roc R’ın yaratıcısı olarak gösteriliyor. R harfi, Golf R32’den bu yana, yarış kavramını temsil ediyor ve markanın motor sporlarıyla arasındaki bağı temsil ediyor.

Volkswagen T-Roc Teknik Özellikler

Volkswagen T-Roc ile kompakt SUV segmentine yeni bir dinamizm katıyor. Bu zamana kadar otomotivde birbirlerine tezat oluşturduğu düşünülen performans ve konfor, duygusallık ve fonksiyonellik, şehir içi kullanım ve çok yönlü kullanım gibi kavramları uyumlu bir şekilde bir araya getiren T-Roc, Volkswagen’in SUV segmentindeki yeni tasarım ve teknoloji DNA’sını da gözler önüne seriyor.
Volkswagen SUV ailesinin yeni üyesi T-Roc, Türkiye’de 1.5 TSI 150 PS ACT motor 7 ileri DSG şanzımanla birlikte sunuluyor. 250 Nm tork gücüne sahip olan T-Roc modelinin 0-100 km/s hızlanma süresi 8,4 saniye olup maksimum hız değeri 205 km/s‘ye ulaşıyor.

[irp posts=”2893″ name=”İşte Bu Gurur Hepimizin! Türkiye’den Avrupa’ya Elektrikli Minibüs İhracatı Başladı!”]

Volkswagen TRoc R Cenevre Fuarı

Araba Habercisi Murat Tosun

İşte Bu Gurur Hepimizin! Türkiye’den Avrupa’ya Elektrikli Minibüs İhracatı Başladı!

Volkswagen TRoc R Cenevre Fuarı, Kompakt SUV VW Troc, Volkswagen SUV, Volkswagen SUV modelleri, Kullanılmış VW, Sahibinden VW, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

Volkswagen TRoc R Cenevre Fuarı, Kompakt SUV VW Troc, Volkswagen SUV, Volkswagen SUV modelleri, Kullanılmış VW, Sahibinden VW, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
Volkswagen TRoc R Cenevre Fuarı

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba