Volvo: Yeterince Pil, Elektrik Motoru Üretim Parçalarına Sahip Değildik!

Volvo Hibrit Modelleri

Volvo hibrit ve elektrikli araçların model gamlarının genişlemesiyle, gün geçtikçe satışlarının ciddi bir şekilde artacağını belirtti. Volvo Hibrit Modelleri

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Araba Test, Otomobil Test, Volvo Yorum, Volvo Hibrit detayları haberde.

Araba Habercisi Dergisi

www.youtube.com/msemedya

Volvo CEO’su Hakan Samuelsson yaptığı açıklamada, ‘Bu yıl sonuna kadar %20 ile %25 arasında hibrit satışlarımızın artmasını bekliyoruz’ dedi.

Volvo plug-in hibrit Ailesi

Volvo’nun modelleri arasında SUV ailesinde XC90 ve XC60 modelinin, Station Wagonlarda V90 ve V60 modellerinde plug-in hibrit modelleri bulunmakta. Bu modeller Volvo’nun global satışlarının %10 ile %15’ini oluşturmaktadır.

Samuelsson’dan İtiraf

Volvo’nun yeterince pil, elektrik motoru ve plug-in hibrit üretiminde kullanılan diğer parçalara sahip olmadığını belirten Samuelsson, bu durumdan hoşnut olmadıklarını, gelen talebi karşılayamadıklarını belirtti.

Volvo olarak tüm bu parçaların üretimi için yatırımlarını artırarak üretimlerini artırmalarını hedeflediklerini ekleyerek, geçen yıla oranla plug-in hibrit araçları için parça üretiminde kapasitelerini 3 katına çıkartacaklarını belirtti.

Volvo 26.800 adet plug-in hibrit satışı gerçekleştirdi

Volvo, Avrupa genelindeki satışlarında, 2018 yılı içerisinde 26.800 adet plug-in hibrit satışı gerçekleştirdi. 2017 yılındaki satış rakamı ise 16.000 olarak gerçekleşmişti. JATO Dynamics’den pazar araştırmacılarının yaptığı bu araştırmaya göre bir yıl içerisinde Volvo, plug-in hibrit satışlarını %60 artırdı. Volvo, 2021 yılında globaldeki tüm satışlarının %25’ini plug-in hibrit modellerinden oluşmasını bekliyor. Bu arada S90 ve S60 için de plug-in hibrit modellerinin gelecek modeller arasında olduğunu eklemek isteriz.

[irp posts=”3002″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mart 2019 Sayısı Çıktı Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz”]

Araba Habercisi Dergisi

Volvo Hibrit Modelleri, Hibrit Yorumları, Hibrit Arabalar, Hibrit Otomobil, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri, Otomobil Testleri, Araba Testleri
Volvo Hibrit Modelleri

Volvo Hibrit Modelleri, Hibrit Yorumları, Hibrit Arabalar, Hibrit Otomobil, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri, Otomobil Testleri, Araba Testleri

 

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba