Volvo Tırları Artık Şoförler İçin Çok Daha Konforlu!

Volvo Trucks Yenilikleri
Volvo Trucks Yenilikleri

Volvo ağır ticari araçları olan çekici modelleri VNL 760,740 ve VNX 740 modellerinin sürücü kabinlerine ergonomik açıdan oldukça kullanışlı olan çalışma alanları ekledi. Sürücünün konfor alanını ve genel olarak rahatlığını göz önüne alan özel tasarım, sipariş edildiği takdirde tercih edilebiliyor. Volvo Trucks Yenilikleri

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

Volvo Truks Kuzey Amerika Pazarlama Müdürü Allison Athey yaptığı açıklamada; ‘Geliştirmiş olduğumuz bu özel tasarım sayesinde sürücü konforunu ve verimliliğini artırmayı hedefliyoruz. Konforlu bir yaşam ve çalışma alanı yaratmak, günlerinin büyük çoğunluğunu kabin içerisinde geçiren sürücülerimiz için önemli’ dedi.

[irp posts=”4975″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran 2019 Sayısı Dergiliklerde Yayına Çıktı! Kaçırmayın Yazık Olur!”]

Merhaba Ben Audi SQ8 – Mekanlardan Sonra Pistlerin de Sahibiyim!

Kamyon ve tır şoförleri her yıl, bu sürücü kabinlerinde binlerce saatlerini harcıyorlar. Sadece yatak olarak kullanılan alanlarına bir de bu şekilde çok yönlü bir yaşam alanı eklenmesi konfor etkisini üst düzeyde tutmalarını sağlayacaktır.

Geliştirilen bu özel tasarım, bir dizi güvenlik testinden geçti ve müşteri geri bildirimleriyle tasarlandı. Şoförlerin yoldayken de ev konforu yaşamaları hedeflendi. Bu tasarım, oturma, çalışma ve yemek yeme imkanı sunuyor. Yatağı oluşturan kısım ayrılarak oturma koltuklarına dönüşüyor. Diğer kısımda ortada yer alan masaya dönüşüyor. Pek çok kişiselleştirme seçeneğine de sahip olan tasarım sayesinde eğer tek şoför ise masa ve koltukları kaldırmadan da üst kattaki ranza yatağında dinlenebilir. Ancak iki şoför olarak yolculuk yapılıyorsa da çok kolay bir şekilde masa ve koltuklar yatak halini alabiliyor. Aynı zamanda da ranza altlarında depolama alanı sağlanıyor.

Volvo Trucks Yenilikleri

Araba Habercisi Dergisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba