En Ateşli Mini 2020 Yılında 3.000 Adet Sınırlı Sayıda Üretilecek!

Mini John Cooper Works GP
Mini John Cooper Works GP

Mini markası en yüksek performansa sahip modeli John Cooper Works GP modelini yeniliyor. Nürburgring pistinde ilk kez sergilenecek olan modelin piyasa çıkış tarihi 2020 yılı içerisinde olacak. Mini John Cooper Works GP

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

Youtube.com/msemedya

Yeni John Cooper Works GP gelecek yıl 3.000 adetlik sınırlı sayıda üretilecek. Yüksek motor gücü, John Cooper Works motor yarışları uzmanlığı, ağırlığa göre optimize edilmiş yapısı ve hassas şekilde tanımlanmış aerodinamik özellikleri ile uyumlu hale getirilmiş modele özgü süspansiyon teknolojisi ile kendi segmentinde çıtayı yükselterek yeni bir yere konumlandırıyor. Önceki model Nürburgring-Nordschleife’de önceki kriterleri 8:23 dakikalık bir tur süresiyle belirledi. Yeni John Cooper Works GP’sinin prototipi, yapılan test sürüşlerinde, efsanevi “Yeşil Cehennem” e sekiz dakikadan daha kısa bir sürede gitti – ve test programı henüz bitmedi.

[irp posts=”5251″ name=”Araba Dergisi Araba Habercisi Dergiliklerde! Haziran Sayısında Tüm SUV’lar Var!”]

Merhaba Ben Audi SQ8 – Mekanlardan Sonra Pistlerin de Sahibiyim!

John Cooper Works GP’nin motor kaputu altında MINI Twinpower Turbo Teknolojisine sahip 300 beygir gücünde 4 silindirli benzinli bir motor yer alıyor. Geniş ızgarası ve hava girişleri, büyük hafif alaşımlı jantlar, ön ve arka çamurlukların kendine özgü tasarımı ve çarpıcı tavan spoileri, performans özelliklerini yansıtan tasarım detayları olarak göze çarpıyor.

Araba Habercisi Dergisi

Yeni John Cooper Works GP

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba