SUV Volvo XC40 Artık Çok Daha Güçlü! O Artık 163 Beygir Güç Üretiyor!

Volvo XC40 Yeni Motor Seçeneği
Volvo XC40 Yeni Motor Seçeneği

Volvo XC40, SUV segmentine artan ilgiyi kompakt SUV olarak iyi yerden yakaladı ve çok başarılı oldu. Şimdi bu başarısını yeni sunduğu motor seçenekleriyle daha da artırmak istiyor. Volvo XC40 Yeni Motor Seçeneği

Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Volvo, XC40’da sunduğu 1.5 litrelik 3 silindirli T3 benzinli motorunun gücünü 156 beygirden 163 beygire çıkardı. Ayrıca bu motor seçeneğinde sunduğu altı vitesli manuel şanzımana ek olarak sekiz vitesli otomatik şanzıman seçeneğini de ekledi. Yapılan bu güncelleme ile birlikte 0-100 km/s hızlanması 9.4 saniye yerine 9.3 saniyeye düşürülmüş. Verimliliği de artan motor seçeneğiyle birlikte 144-148 g/km olan karbon emisyon oranı 142-147 g/km’ye düşürüldü.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Donanımsal olarak yapılan geliştirmeler içerisinde katlanabilir yan aynalar, bagajda 12v elektrik prizi ve bagajda yükleme filesi de bulunuyor. Soğuk havalarda daha fazla konfor için sunulan Kış Paketinin içeriğine ısıtmalı direksiyon ve ısıtmalı arka koltuklar da eklendi. Kış paketinde ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı ön cam, far temizleme sistemi ve ısıtmalı yıkama sistemi standart olarak bulunuyordu.

Volvo yetkililerinin yaptığı açıklamada, Volvo XC40’ın büyük bir başarı elde ettiğini ve yeni motor seçenekleriyle bu başarıyı perçinlemek istediklerini belirttiler. XC40’a bir yeni motor seçeneğinin daha ekleneceği de verilen bilgiler arasında. Benzinli elektrikli plug-in hibrit versiyonu olacak ve T5 Twin Engine olarak adlandırılan seçeneğin sunulmasıyla daha fazla kullanıcının tercih etmesi bekleniyor.

Volvo XC40’ın Murat Tosun ve Begüm Kıratlılar tarafından yapılan testi de izlemenizi tavsiye ederiz 🙂

Volvo XC40 Yeni Motor Seçeneği, SUV Volvo XC40 163 HP, XC40 163 HP, SUV Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri, Araç Sürüşleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba