Volvo XC90 Armored Geldi! Volvo, zırhlı araçları arasına XC90 modelini de ekledi!

Volvo XC90 Armored Zırhlı Araba
Volvo XC90 Armored Zırhlı Araba

Volvo, zırhlı araçları arasına XC90 modelini de ekledi. Volvo XC90 Armored modeliyle üst düzey devlet görevlileri ve iş adamlarına en üst düzeyde güvenlik ve konfor sağlanacak. Volvo XC90 Armored Zırhlı Araba

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Günümüzde zırhlı araçlar büyümekte olan bir pazar olarak öne çıkıyor. Zırhlı modeller içerisinde çok çeşitli koruma sınıflarıyla araçlar üretiliyor. Volvo, son yıllarda XC90 modeli için zırhlı bir araç haline getirilmesi açısından çok talep aldı. Volvo’nun özel araçlar geliştirme konusundaki tecrübesine de bu konuda oldukça güveniliyor. Bugüne kadar pek çok yerde Volvolar, polis arabası, itfaiye aracı ve çeşitli özel araçlar olarak kullanıldı. İlk Volvo polis arabasının tarihi 1929 yılına kadar dayanıyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Yarın Uygulanmaya Başlıyor İşte Bu Arabalarda Kredi Faizi 0.49 ile 0,69 Oluyor!

Aracın üretiminde kullanılan çelik zırhın kalınlığı tam 10 milimetre. Cam kalınlığı ise 50 milimetreyi buluyor. XC90’a eklenen zırh yaklaşık 1.400 kg. ve bu da aracın toplam ağırlığının 4,5 tonu bulmasını sağlıyor. Bir otomobil ağırlığını geçen ağırlığın eklenmesiyle, Volvo XC90’ın bu ağırlıkla baş edebilmesi için, araca yükseltilmiş süspansiyon ve daha güçlü frenler takılmış.

Zırhlı Volvo modellerine önümüzdeki günlerde isteğe bağlı olarak XC60 modelinin de ekleneceğini belirten yetkililer, ilk araç teslimatlarının 2019 yılının sonunda gerçekleşeceğini söylediler.

Volvo XC90 Armored Zırhlı Araba, Araba Habercisi Dergisi.

Volvo XC90 Armored Zırhlı Araba, Zırhlı Arabalar Volvo, Zırhlı SUV, Volvo XC90 Yenilik, Araba Testleri, Araba Haberleri, Araba Yorumları, Araba Sürüşleri. Otomobil Sürüşleri, Otomobil Haberleri, Otomobil Testleri. Araba Dergileri Araba Habercisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba