Audi A4 Sedan Makyajlandı! O Artık Daha Sert ve Daha Sportif Görünen Bir Araba Oldu!

Yeni Audi A4 Sedan
Yeni Audi A4 Sedan

Audi A4 Sedan Makyajlandı! O Artık Daha Sert ve Daha Sportif Görünen Bir Araba Oldu! Yeni Audi A4 Sedan

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Haberleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Audi’nin en çok satan modeli A4 Sedan makyajlandı. Elbette sadece bu araba değil Audi S4 değişimden nasibini aldı. Yapılan bu değişimle birlikte Audi A4 eskisine göre daha sportif ve daha sert görünen bir araç haline geldi.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Yeniden şekillendirilen tampon, yeniden tasarlanan farklar görünümün değişmesinde önemli bir rol oynuyor. LED farlar gerçekten de Audi A4’e son derece çekici ve biraz da sinirli bir hava katmış. İddialı dört tekerlekten çekiş sistemi Quattro’nun varlığı bu tip bir tasarımla çok daha iyi desteklenmiş diye düşünüyorum.

Dış tasarımında önemli bir değişimin olduğu araçla yaşam alanında da değişiklikler hemen belli oluyor. Tamamen dijital Audi sanal kokpit her zaman olduğu gibi yine en çok sevilen yanlarından biri olacak. Bunlar arasında benim en sevdiğim ışıkların süresini hesaplaması oldu. Yeşil ışık yandığı anda bir süre sonra karşımıza çıkacak ışığın süresini hesaplıyor ve bizlere hangi hızla gidersek o ışığa yakalanmayacağımızı da gösteriyor.

Makyajlı Audi A4 Motor Seçenekleri

Dört silindirli ve altı silindirli motorların kullanıldığı araçta motorlar 150 PS ile 347 PS arasında değişen güç seçenekleri sunuyor. Bunun yanında çok kısa bir süre sonra, ürün grubuna iki turboşarjlı motor daha eklenecek. 136 PS güç sunan 30 TDI ve 163 PS güç sunan 35 TDI. Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi en güçlü TDI ve TFSI motorlarında standart olarak sunulacak.

Audi S4 TDI Dizel Motor ile Geliyor

Audi A4 ailesindeki S modelleri Audi S4 TDI ve S4 TDI Avant V6 dizel motorla donatıldı. 3.0 TDI motor, 700Nm’lik tork ve 347 HP güç sunuyor. 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlayan aracın son hızı 248 km/s olarak açıklanıyor.

[irp posts=”2555″ name=”1 Kadın 1 Erkek Youtube MSE Medya Kanalı’nda Araba Testi İzle”]

Yeni Audi A4 Sedan

Araba Habercisi Dergisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba