Bu Egea Parkurlarda Start Almaya Hazır Görünüyor! Fiat Egea S-Design Sport oldu!

Yeni Fiat Egea Donanımı
Yeni Fiat Egea Donanımı

Street modelinin tanıtılmasının ardından Fiat, Egea model serisini bu kez Sport versiyonla bir anlamda yeniliyor. Yeni Fiat Egea Donanımı

Araba Testi, Otomobil Testi, Araba Testleri, Otomobil Sürüşleri, Otomobil Testleri, Araba Sürüşleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Fiat markası Avrupa’da Tipo olarak Türkiye’de Egea olarak satılan versiyonu yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken güncel versiyonu da yeni donanım seçenekleriyle zenginleştiriyor. Bu yolda karşıma çıkan son yenilik S-Design adı verilen donamım üzerine inşa edilen Fiat Egea Sport oldu.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Fiat Egea Sport adından da bekleneceği gibi dinamik tarzını vurgulamak için bir dizi yeniliğe sahip. Fiat’ın S-Design adı verilen donanım seçeneğinin üzerine inşa edilen Sport paket, arka difüzör, tavan spoyleri, kardeşlerinden ayrıldığı yan etekleri, siyah kapı kolları ve biraz daha dinamik görünen tampon tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Yeni Fiat Egea Donanımı
Yeni Fiat Egea Donanımı

Arka difüzör ve tavan spoyleri Sport görünümü ön plana çıkaran en önemli detaylar olarak dikkat çekerken, 18 inç jantlar ve sis lambalarındaki siyah detaylar da iyi görünüyor. Fiat Egea Sport sahip olduğu bu özelliklerle yarış parkurlarında start almaya hazırmış gibi bir izlenim uyandırıyor.

Yaşam alanında deri koltuklardaki belirgin dikiş izleri sportif görünüme katkı sağlarken, renkli arka camlar gibi detaylarla da farklılaşıyor. S-Design ve Sport modelleri ile birlikte Egea’da ilk kez iki renk seçeneği de sunuluyor. Yeni siyah tavan Passion Red görünümü ile birleştirilebilirken, yakın gelecekte başka renk seçenekleri de sunulacak. Fiat Tipo Sport Avrupa’da sadece HB karoser gövde seçeneğinde satışa sunuluyor ama Türkiye’de durum ne olur bilemiyorum.

Fiat Egea Sport donanım seçeneğinde Apple CarPlay ve Android Auto ™ uyumlu olan Uconnect ™ 7 inç Nav HD LIVE dokunmatik ekran standart olarak sunuluyor.

[irp posts=”2941″ name=”1 Kadın 1 Erkek Ford Fiesta Dizel Manuel Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayınlandı”]

Yeni Fiat Egea Donanımı

Araba Habercisi Dergisi

Yeni Fiat Egea Donanımı, Fiat Egea Yeni, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Otomobil Testleri, Otomobil Sürüşleri, Araba Haberleri

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba