Volkswagen T-Cross EuroNCAP Çarpışma Testinden 5 Yıldız Alarak Ayrıldı!

Volkswagen TCross Çarpışma Testi
Volkswagen TCross Çarpışma Testi

Volkswagen T-Cross EuroNCAP Çarpışma Testinden 5 Yıldız Alarak Ayrıldı! Volkswagen TCross Çarpışma Testi

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Sürüşleri, Otomobil Sürüşleri, Araba Testi, Otomobil Testi

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Küçük SUV sınıfının önemli oyuncularından biri olmak için yola çıkan Volkswagen T-Cross, EuroNCAP çarpışma testine girdi. Ülkemiz yollarına henüz çıkmayan Volkswagen T-Cross bu testten en yüksek puan olan 5 yıldız almayı başardı.

Anahtarsız Giriş Sistemine Sahip Arabaları Araştırdılar! Hangi Araba Güvende Hangisi Değil?

Volkswagen’in küçük SUV sınıfındaki yeni oyuncusu T-Cross, EuroNCAP çarpışma testinde yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 97, çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 86, yaya güvenliğinden yüzde 81 ve güvenlik yardımcılarından yüzde 80 almayı başardı. Aracın özellikle yetişkin yolcu güvenliğinden aldığı puan son derece dikkat çekici.

Volkswagen TCross Çarpışma Testi
Volkswagen TCross Çarpışma Testinden 5 Yıldız Aldı

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Volkswagen TCross Çarpışma Testi

Araba Habercisi Dergisi

Kompakt SUV Volkswagen T-Roc Doğuş’tan şanslı bir SUV! Testim Arabam.com’da Yayında!

Murat Tosun, Volkswagen’in yeni SUV’u T-Roc modelini test etti. Volkswagen Tiguan’ın bir alt kategorisinde böyle bir araca ihtiyacı olan marka iyi bir seçenek ortaya çıkarmış dedi. Peki, bakalım yeni T-Roc hakkında diğer detaylar neler?

VW T-Roc Testi

“Kompakt SUV Volkswagen T-Roc Doğuş’tan şanslı bir SUV”

Kompakt SUV Volkswagen T-Roc sınıfının en iddialı oyuncularından biri olarak rekabete dahil oldu. Peki çok güçlü rakiplerinin olduğu sınıfta iş yapabilecek mi? Bu soruya yanıt vermek için T-Roc’un tasarımına, iç mekan özelliklerine, donanım detaylarına ve motor özelliklerine bakmak gerek. Elbette sıfır T-Roc almak isteyenler için sıfır km VW T-Roc fiyat değerlendirmesi de önemli. Yeni T-Roc hakkında ilk detayı tasarımdan başlayarak verelim…

Onun için VW Golf’ün SUV versiyonu deniyor. Volkswagen yönetimi de bu aracı kompakt SUV sınıfında olarak açıklıyor. Bazı eleştiriler onun bir alt sınıfta olduğuna dikkat çekse bile durum bu. Kompakt oyuncu boyutlarını karşılayabilen Volkswagen T-Roc tasarımkonusunda tipik marka detaylarını taşıyor.

Bu durum, iyi mi kötü mü bizler artık tam olarak karar veremiyoruz. Çünkü bir kısım artık radikal bir değişim beklerken diğer bir kısım bu tasarımı seviyor ve değişmesini de istemiyor. Nereden bakarsanız bakın onun logosunu görmeden Volkswagen modeli olduğunu anlıyorsunuz ve bu bize göre bir avantaj.

Yazının devamını okumak için tıklayan

Ya da fotoğrafa tıklayın

2019 Volkswagen T-Roc Test Sürüş İzlenimleri

Volkswagen TCross Çarpışma Testi, Çarpışma Testleri 2019, Araba Testi, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Sürüşleri, Otomobil Sürüşleri, Araba Haber

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba