Yeni Honda Jazz Su Geçirmez Koltuklarıyla Geliyor!

Yeni Honda Jazz Yorumları Neler?
Yeni Honda Jazz Yorumları Neler?

Yeni Jaaz, Yeni Honda Jazz, 2020 Yeni Honda Jazz, Yeni Jazz Koltukları, Yeni Jazz Yorumları. Yeni Honda Jazz Yorumları Neler, Yeni Honda Jazz Özellikleri Neler?

Kompakt şehir araçlarının içerisinde devrim yaratmak için Honda yepyeni tasarımlar yaptı. Bu anlayışa sahip olan Yeni Honda Jazz Ne Zaman Satılacak? Yeni Honda Jazz Yorumları Neler?

youtube.com/msemedya

Honda mühendisleri, yeni nesil Jazz aracını tasarlarken ikonik modeli sıfırdan canlandırmak için cesur bir adım attılar. Bu süreçte, kompakt segment ile ilgili yeni bir fikir tasarladılar. Modern tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya hazır, verimliliği ve günlük kullanılabilirliği birleştiren bir şehir otomobili.

Kompakt şehir araçlarının içerisinde devrim yaratmak için Honda, Japonca ‘Yoo no bi’ kavramında yer alan bir tasarım felsefesine odaklandı. Bu felsefe, zaman içinde hoşlanılmış olan günlük eşyalarda bulunan güzelliği daha da güzel ve kendi amaçların için kullanmayı sağlamak için kullanılır. Proje Lideri Takeki Tanaka, ‘Biz bu projeyi, kullananların günlük yaşamlarındaki konforu arttırmak için başlattık’ dedi. Yeni Jazz araçları standart olarak, su itici özel kumaşa sahip koltuklar, HMI 9 inçlik dokunmatik ekran ve 7 inçlik tam TFT gösterge panelini içermektedir.

Kia Seltos Türkiye’de Satılacak mı? Dizel Otomatik Seçeneği Var mı?

Sade bir iç tasarıma ek olarak, düz geniş orta konsol kol dayama yeri ile kapı kol dayama yeri yüksek hizada ve daha büyüktür. Bu, premium otomobillerin iç konfor seviyelerini yansıtmaktadır. Ön koltukta oturanlar, Honda’nın konfor seviyesini arttırdığı ve daha fazla bel desteği saplayan geliştirilmiş yeni vücut dengeleyici koltuk iskeletinden faydalanabilirler. Başarılı iki kollu direksiyon simidi, tüm sürücülerin konforunu ve sürüş hissiyatını arttırmak için revize edilen açı ve ayar aralığı ile iç mekânın genişliğini daha da vurgulamak için tasarlanmıştır. Sınıfında lider olan arka koltuk alanı ve minder kalınlığının arttırılması ile yetişkinlerin rahatça arka tarafta oturabilmesini sağlamaktadır.

İddialı konfor ve genişliğinin yanı sıra, ilk defa Jazz’da standart olarak yeni iki motorlu hibrit sunuldu. Yeni nesil Honda Jazz Avrupa’da 2020 yazından itibaren piyasaya sürülecek.

Yeni Honda Jazz Yorumları Neler?

[irp posts=”17268″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Tüm Sayıları Sadece Turkcell Dergilik’te”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba