Yepyeni Hyundai Kona gösterildi! Küçük SUV yeni Kona iddialı tasarımıyla Avrupalı rakiplerini üzecek!

Yeni Hyundai Kona Tanıtıldı 2023.
Yeni Hyundai Kona Tanıtıldı 2023.

Yepyeni Hyundai Kona gösterildi! Küçük SUV yeni tasarımıyla Avrupalı rakiplerini üzecek! Yeni Elektrikli Hyundai Kona böyle görünecek. 2023 Hyundai Kona tanıtımında şov yaptı. Yeni Hyundai Kona hakkında daha fazla bilgi çok yakında açıklanacak. Yeni Hyundai Kona Tanıtıldı 2023.

INSTAGRAM HESABIM

Yepyeni Hyundai Kona tanıtıldı. Bu yeni seçeneğin tasarımına baktığım zaman Avrupa rakiplerini bu kez daha fazla üzeceğini düşünüyorum. Uzaklardan gelen tasarımlarla başa çıkmak için sürekli olarak yenilik yapan Avrupalı üreticiler bence ellerini çabuk tutmalı. Çünkü hiçbirinin koltuğu garantide değil. Yeni Hyundai Kona elektrikli seçenek Avrupa’da her zamankinden daha fazla iş yapar.

Yeni Hyundai Kona modeline baktığım zaman LED aydınlatma kullanımı konusunda tam kararında ve göze çok iyi görünen detayları yakaladıklarını görüyorum. Çok yakında daha fazla özelliği açıklanacak olan 2023 Hyundai Kona’nın yaşam alanında da kalite, kullanışlılık ve teknoloji kullanımı üst seviyeye çıkarılmış durumda. Araçta bildiğimiz tüm motor seçeneklerinin görev yapacak olması da onlar için önemli bir artı olacak. Elektrikli, Hybrid, içten yanmalı motorlu ve son dönemlerin popüler seçeneği olan N bu araçta kullanılacak. Cesur ve dinamik bir tasarımla karşıma çıkan araçta daha fazla yaşam alanı sunulduğu ve neredeyse kompakt sınıftaki rakipleriyle bile başa çıkabileceği belirtiliyor.

Tüm seçenekleriyle Fiat Egea Cross yılın son ayında kaç paraya satılıyor? Egea Cross fiyat listesi nasıl?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Hyundai Kona Tanıtıldı 2023.

Yeni Hyundai Kona Tanıtıldı 2023

Yeni Hyundai Kona Tanıtıldı 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba