Fiyat Açısından En Kolay Ulaşılabilen Jeep Modeli Renegade Kaç Paraya Satılıyor?

Yeni Jeep Renegade Fiyatı
Yeni Jeep Renegade Fiyatı

Jeep’in kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Renegade, kapsamlı bir yenilenme süreci geçirdi. Yeni Jeep Renegade Fiyatı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

Yeni Jeep Renegade, yenilikçi teknoloji donanımları, yeni motor seçenekleriyle ülkemizde satışa sunuldu. Yenilenen Jeep Renegade, Sport, Longitude, Limited ve Trailhawk adı verilen 4 ayrı donanım versiyonuyla satın alınabiliyor. Renegade, 3 silindirli turbo beslemeli 120 HP’lik 1.0 litre benzinli, 4 silindirli turbo beslemeli 150 ve 180 HP’lik HP’lik iki ayrı versiyonu olan 1.3 litrelik benzinli motorlarla satışta. Renegade’in tek dizel motor seçeneğini ise 1.6 litrelik Multijet II motor oluşturuyor. Hem dizel hem de 1.3 litrelik benzinli motor seçeneklerinde otomatik şanzıman tercih edilebiliyor.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Porsche 718 Ailesini 718 Spyder ve 718 Cayman GT4 Modelleri İle Genişletiyor!

Yenilenen Renegade, kabin içerisinde de konfordan taviz vermiyor. Baş ve omuz mesafesi konusunda başarılı olan Renegade’in geçirdiği makyaj kapsamında iç mekânı da gündelik yaşamı kolaylaştıran pratik özelliklerle donatılıyor. Renegade, yenilenen orta konsol yapısı sayesinde farklı boyutlarda yeni eşya gözleri ile 1,2 litrelik ek saklama alanı sunmasıyla da dikkat çekiyor.

Yeni Jeep Renegade Fiyatı
Yeni Jeep Renegade Fiyatı

Yeni Jeep Renegade Teknik Özellikleri

1,0 litrelik 3 silindirli benzinli motor seçeneği, 120 HP güç ve 190 Nm tork üretirken, 6 ileri manuel şanzımanla kombine ediliyor. 1,3 litrelik 4 silindirli turbo beslemeli benzinli motor ise 150 HP güç ile 270 Nm tork üretirken DDCT çift kavramalı şanzımanla sunuluyor. Bu motorun 180 HP güce sahip versiyonu 4 tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri otomatik şanzımanla satın alınabiliyor. 1,6 litrelik 120 HP MultiJet II turbo beslemeli dizel motor ise SCR (Seçici Katalitik Konvertör) sistemiyle donatılıyor. 1,6 litrelik motor 6 ileri manuel ya da çift kavramalı DDCT şanzımanla tercih edilebiliyor.

Yeni Jeep Renegade Fiyatları

Jeep Renegade 1.3 150 hp DDCT Longitude Benzinli (Otomatik) Euro6D S4 seçeneği 194.900 TL. Renegade 1.6 120hp DDCT Longitude Dizel (Otomatik) Euro6D S4 199.900 TL.

Araba Habercisi Dergisi, Yeni Jeep Renegade Fiyatı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba