Yeni Lada Niva işte böyle görünecek! 2021 Lada Niva Travel ise bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak!

Yeni Lada Niva

Yeni Lada Niva işte böyle görünecek! Renault Grubu Lada markasıyla ilgili önemli açıklamayı yaptı! 2021 Lada Niva Travel ise bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak! Yeni Lada Niva, Lada Niva yenilendi, Lada Niva Vision.

Instagram Hesabım

Groupe Renault CEO’su Luca de Meo, Yönetim Kurulu’nun onayının ardından, Groupe Renault’nun hedeflerini hacimden değere kaydırmayı amaçlayan yeni stratejik plan olan “Renaulution”u kamuoyuna açıkladı. Bu strateji planı, birbiriyle paralel olarak başlatılan 3 aşamadan oluşuyor:
“Diriliş”, 2023’e kadar sürecek, kâr marjı ve nakit oluşturma işlevlerinin iyileştirilmesine odaklanacak,
“Yenilenme”, 2025 yılına kadar sürecek, markanın kârlılığını besleyen yenilenmiş ve zenginleştirilmiş ürün grupları yer alacak.
“Devrim” ise 2025 ve sonrasını kapsayacak iş modelini teknoloji, enerji ve mobilite çevresinde konumlandırarak Groupe Renault’yu yeni mobilite değer zincirinde öncü hale getirecek.

Yeni Lada Niva.

Lada, sert ve dayanıklı görüntüsünü koruyup, akıllı alıcılara yönelik kendini kanıtlanmış teknolojilerle hesaplı ürünler üretmeye devam edecek. Renault Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre Lada C segmentinde daha iddialı bir konuma gelecek. Verimlilik artışı: platform sayısı 4’ten 1’e, karoser türü sayısı 18’den 11’e düşürülerek, ortalama üretim 0,3 milyon adet/platformdan 1,1 milyon adet/platforma yükseltilecek. Elbette buradaki en önemli detay ikonik modellerin yeniden canlandırılacak olması. Renault Grubu bu yönde Lada Niva Vision ön gösterim fotoğrafını da paylaşmıştı. Bu arada 2021’in başlarında LADA, yeni bir model olan Niva Travel’ın satışlarına da başlayacak.

2021 Yılında Hangi Otomobiller Türkiye’de satışa sunulacak? Toplam 38 model oldu! İşte o tarihler!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Yeni Lada Niva.

Yeni Lada Niva

2021 Lada Niva Travel

2021 Lada Niva Travel

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba