Yeni Mazda2 Avrupa’da Satışa Sunuldu! Gel Artık!

Yeni Mazda2 Satışa Fiyatları Nasıl, Yeni Mazda2 Yorumları, Yeni Mazda2 Fotoğrafları, Yeni Mazda2 Özellikleri, 2020 Mazda2 Yorumları. Yenilenmiş tasarımı ve sunduğu son teknolojiyle heyecanla beklenen Mazda’nın küçük sınıftaki temsilcisi Mazda2’nin satış fiyatı belli oldu. Avrupa bayilerinde satılmaya başlanan Yeni Mazda2, Mazda’nın yeni hibrit teknolojiye sahip 1.5 litrelik Skyactiv-G benzinli motorla satışa sunuldu. Yeni Mazda2 Satışa Fiyatları Nasıl?

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Mazda’nın KODO tasarım diline uyarlanan yeni Mazda2 dış tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. Ağabeyi Mazda3 gibi ön tarafta yeni bir ızgaraya sahip olan Mazda2, arka tarafta da yeniden tasarlanan tampon tasarımıyla yola daha yakın bir görüntü sunuyor. Yenilenen farlarıyla da sportif tasarımını pekiştiriyor.

Renault Yeni CEO olarak Seat CEO’sunu istiyor!

İç mekanda ise malzeme kalitesinde gözle görülür bir şekilde iyileştirmeler yapan 2020 Mazda2, sürücü odaklı tasarımıyla da kullanım kolaylığı sunuyor. Yenilenen ön koltuklarıyla da vücudu daha iyi saran ve destekleyen bir oturuş imkanı sağlıyor. Yolcu kabininin içindeki konforu daha üst seviyeye taşımak için özellikle ses izolasyonunda da ciddi geliştirmeler yapılmış.

Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?

Mazda2’nin giriş modeli olan 75 beygirlik versiyonu İngiltere’de 15.795 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılacak. Standart donanımında arka park sensörleri, LED farlar ve hız sabitleme sistemi bulunuyor. 1.5 litrelik Skyactiv-G 90 beygirlik versiyonda sunulacak olan SE-L, Sport ve GT Sport donanım seviyelerinde ise Apple CarPlay ve Android Auto destekli 7 inç dokunmatik multimedya ekran, Şerit Takip Sistemi ve Şehir İçi Çarpışma Önleme Sistemi standart olarak sunuluyor.

İşte tüm detaylarıyla 2020 Kia XCeed

Mazda2’nin satış sunulmasıyla ilgili açıklama yapan Mazda İngiltere Ülke Müdürü Jeremy Thomson, ‘Mazda2, ürettiğimiz en küçük model olmasına rağmen, özünde markamızın tüm değerlerini yansıtmaktadır. Mazda2’nin sürüşü artık daha iyi ve verimli. Küçük sınıfın en rekabetçi modeli olarak iddialıyız’ dedi.

Ford’un Sport Serisi Ticari Araçları Geliyor!

Henüz Türkiye fiyatları belli olmayan Mazda2’nin satışa sunulmasıyla birlikte Türkiye’de de küçük sınıftaki dengeleri alt üst etmesi bekleniyor. Elbette Mazda Türkiye bu kez bu aracı satışa sunarsa.

Yeni Mazda2 Satışa Fiyatları Nasıl?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba