Ford’un Sport Serisi Ticari Araçları Geliyor!

Ford Transit Custom Sport Özellikleri.

Ford Transit Custom Sport Özellikleri. Ford, geliştirdiği 2.0 litrelik EcoBlue dizel motorundan 185 beygir güç ve 415 Nm tork elde ederek en güçlü Transit modelini üretmeyi başardı. Transit Custom Sport adıyla satılacak olan model Ford’un en güçlü minibüsü olarak dikkat çekiyor. Ford Transit Custom Sport Özellikleri.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Ford Ticari Araçlar Genel Müdürü Hans Schep, ‘Herkes standart bir beyaz minibüsten memnun değil. Ford’un Sport serisi minibüsleri, Transit ailesinin hedef kitlesini daha da genişletiyor. Sunduğu ekstra performansın yanı sıra sürüş destek teknolojileri ile de oldukça donanımlı olarak sunuyoruz’ dedi.

Transit Custom Sport satışları 2018’de önceki yıla oranla %58 artış göstererek 4.402 adet satılmıştı. Transit Courier Sport satışları ise %52 artışla 1.044 adet olarak gerçekleşti. Ford, 2018 yılında son 25 yılın en başarılı ticari araç satışını gerçekleştirdi. Avrupa’da 2018 yılında toplam 380.900 adet ticari araç satışı yaptı. Bu da yılın her günü 1.000’den fazla ticari araç satışı yaptığını gösteriyor.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Makyajlı Opel Astra’nın motor seçenekleri neler?

Transit Custom Sport, standart bir Transit Custom modelinden ilk bakışta farklılaşmayı başarıyor. 18 inçlik jantların yanı sıra gövde rengi tamponlar, yan aynalar ve kapı kolları kaslı bir body kit ile birleşerek dikkat çekiyor. Gelişen sürüş dinamikleriyle de, daha çevik bir his sağlayan direksiyon ve geliştirilen şasi sayesinde keyifli bir sürüş sunuyor.

Performans ve sportif özelliklerine ek olarak Transit Custom Sport artık çok daha teknolojik bir altyapıya sahip. Sunduğu sürüş destekleriyle binek otomobil konforunu ve güvenliğini sunuyor. Sunduğu sürüş destek sistemleri arasında, Aktif Park Yardımı, Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Takip Sistemi ve Kör Nokta Sistemi yer alıyor.

Bu Arteon dinamikliği ve konforu birleştirdi

Ford Transit Custom Sport Özellikleri, Araba Habercisi Dergisi.

Transit Custom Sport

En Çok Satan Otomotiv Grubu Hangisi?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba