Kim Demiş Kadınlar Arabadan Anlamaz Diye! Mazda3 Rakiplerini Geçti Kadınların Sevgilisi Oldu!

Yeni Mazda3 Yılın Arabası Seçildi.
Yeni Mazda3 Yılın Arabası Seçildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Uluslararası Dubai Otomobil Fuarı’nda Mazda3 modeli ‘Women’s World Car of the Year’ ödülünü aldı. 2019 yılında kadınlar tarafından en çok beğenilen Mazda3, yılın arabası seçildi. Yeni Mazda3 Yılın Arabası Seçildi.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

2010 yılından beri verilen Women’s World Car ödülleri, 30’u aşkın ülkeden katılan seçkin bir jüri tarafından seçiliyor. Ödülün belirlenmesindeki kriterler, güvenlik, fiyat-performans oranı, dizayn, kullanım kolaylığı ve çevreci olması olarak öne çıkıyor.

Mazda3 yenilenen tasarımıyla oldukça keskin ve estetik hatlara sahip oldu. Sadece kadın değil erkek kullanıcıların da gözdesi olan Mazda3 hem hatchback hem de sedan gövde seçeneğiyle sunuluyor. Geliştirilen yeni Skyactiv-X motor teknolojisiyle de dikkat çeken Mazda3, 122 ve 180 beygirlik iki farklı güçte tercih edilebiliyor.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Mazda3 donanımsal olarak da sınıfında oldukça güçlü bir konumda bulunuyor. Standart olarak sunduğu head-up display ile trafik işaretlerini tanıma sistemi, adaptif hız sabitleme ve LED farlarıyla fark yaratıyor. Ayrıca 8.8 inçlik ekranıyla multimedya sisteminde Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özellikleri de bulunuyor.

Ülkemizde 2020 yılından itibaren yeni kasasıyla satılmaya başlanacak olan Mazda3 hatchback bugün itibariyle 153.985 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Mazda3’ün sedan versiyonun fiyatları ise 141.960 TL’den başlıyor.

Yeni Mazda3 Yılın Arabası Seçildi. Araba Habercisi Dergisi.

Jaguar’ın Geliştirdiği Yeni Sistem Sayesinde Direksiyon Başında Uyumak Yok! Sistemi Yenilemişler!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba