Mercedes AMG A 35 4MATIC 532.500 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışa Sunuldu!

Mercedes Benz AMG M139 Yeni Motor Özellikleri
Mercedes Benz AMG M139 Yeni Motor Özellikleri

Mercedes AMG A 35 4MATIC 532.500 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışa Sunuldu! Yeni Mercedes AMG A35 4MATIC

Araba Testi, Otomobil Testi, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Sürüşleri, Otomobil Sürüşleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Mercedes-AMG A 35 4MATIC, 1991 cc’lik 4 silindirli çift turbo beslemeli motorunda 306 HP güç ve 400 Nm tork sunuyor. 0-100 km/s hızlanması 4.7 saniye olan ve maksimum hızı elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılan aracın yakıt tüketimi ortalaması ise 7.4 lt/100 km.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Çift kavramalı AMG SPEEDSHIFT DCT 7G otomatik şanzıman, AMG süspansiyon ve MBUX gibi donanımların standart olarak sunulduğu kompakt sınıftaki yeni mimari üzerinden yükselen Mercedes-AMG A 35 4MATIC, 532.500 TL’den başlayan fiyatlara sahip.

Motordaki Twin-Scroll Turbo olarak adlandırılan çift kanallı aşırı besleme sayesinde alt devirlerden itibaren yüksek çekiş gücü sunuluyor. Üst devirlere kadar homojen bir şekilde güç üretimi sürüyor. Twin-Scroll Turbo’nun gövdesi iki adet bağımsız hava kanalına bölünürken, yine iki adet bağımsız egzoz gazı kanalı sayesinde egzoz gazı manifolddan rahatça turbo pallerine ulaşabiliyor. Silindirler iki gruba ayrılırken her bir grup bir adet türbin kanalına yönlendiriliyor.

Değişken supap kumandası CAMTRONIC, motor ve yağ için akıllı termal yönetim, yüksek performanslı piezo enjektörler gibi gelişmiş teknolojik çözümlerle motorun verimliliği optimize ediliyor. Ayrıca silindirlerde uygulanan patentli CONICSHAPE® sistemi ile motor içi sürtünme azaltılarak verimlilik destekleniyor. Egzoz sistemi standart olarak otomatik kumandalı bir egzoz kapağı ile donatılıyor. Seçilen sürüş programına bağlı olarak egzoz sesi “dengeli”den “güçlü”ye doğru değişiyor.

Çift kavramalı AMG SPEEDSHIFT DCT 7G otomatik şanzıman, yeni A 35 4MATIC’in dinamik ve atak karakterini tamamlıyor. Oranları çok iyi ayarlanan şanzıman tüm hız aralıklarında atak sürüş sağlarken hızlı vites geçişleri ve vites yükselttikten sonra güç kaybına neden olmayan yapısıyla sportif sürüşü ve performansı destekliyor. Standart olarak sunulan RACE-START fonksiyonu kullanıcıyı, kalkış anında mümkün olan en kısa hızlanma süresiyle buluşturuyor. Sürücüye “M” sürüş modunda direksiyon üzerindeki vites değiştirme kulakçıklarını kullanarak vites değiştirme imkânı sunan AMG SPEEDSHIFT DCT 7G çift kavramalı otomatik şanzıman sportif sürüşü destekliyor.

Yeni Mercedes AMG A35 4MATIC
Yeni Mercedes AMG A35 4MATIC

[irp posts=”3800″ name=”Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro Testim Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Yeni Mercedes AMG A35 4MATIC

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba