Yeni Mercedes-AMG EQE SUV tanıtıldı! 687 beygir güç üreten bu elektrikli SUV performansıyla zirvede!

Yeni Mercedes AMG EQE Tanıtıldı.
Yeni Mercedes AMG EQE Tanıtıldı.

Yeni Mercedes-AMG EQE SUV tanıtıldı! 687 beygir güç üreten bu elektrikli SUV performansıyla zirvede! Yeni Mercedes AMG EQE Tanıtıldı.

INSTAGRAM HESABIM

Mercedes-AMG’den ilk tamamen elektrikli performans SUV’u tanıtıldı.

Bu nefis araç AMG DYNAMIC PLUS Paketi ile 687 beygir güç üretiyor. Bu veriye 1000 Nm tork değeri eşlik ediyor. Gerçekten, sadece yazarken bile heyecan duymamak imkansız.

Araçta sürüş sistemi açısından AMG Performance 4MATIC+ görev yapıyor. Değişken dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde sürüş keyfi ve sürüş güvenliği üst seviyeye taşınıyor.

Elektrikli otomobiller açısından 240 km/s son hızıyla da oldukça iddialı. Bunun yanında 0-100 km/s hızlanmasını 3.5 saniyede tamamlıyor. Performans verileriyle nefes kesen bu SUV’un 470 kilometreye kadar menzil sunabildiği de açıklanıyor.

4879 mm uzunluğunda, 1931 mm genişliğinde, 1672 mm yüksekliğinde olan aracın dingil mesafesiyse 3030 mm ile çok iddialı.

Tüm bu performans verilerine ulaşan aracın ağırlığıysa 2690 kg. Evet, neredeyse küçük bir tank ağırlığında olmasına rağmen o bir yer roketi.

İkonik Renault 4’ün modern ve elektrikli versiyonu Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı!

Araba Habercisi Ekim 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Mercedes AMG EQE Tanıtıldı.

Yeni Mercedes AMG EQE Tanıtıldı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba