Yeni Mercedes Benz Citan gösterilmeye başladı! 2021 Mercedes Benz Citan ne zaman tanıtılacak?

Yeni Mercedes Benz Citan 2021.
Yeni Mercedes Benz Citan 2021.

Yeni Mercedes Benz Citan gösterilmeye başladı! Elektrikli versiyonu da olacak olan Citan ne zaman tanıtılacak? Yeni Mercedes Benz Citan 2021.

Instagram Hesabım

Çarpıcı tasarımdan sürüş özelliklerine, güvenlikten bağlanabilirlik çözümlerine kadar markanın tüm karakteristik DNA özelliklerini bünyesinde barındıran Yeni Mercedes-Benz Citan ve tamamen elektrikli versiyonu eCitan, 25 Ağustos 2021 tarihinde dünyaya tanıtılmaya hazırlanıyor.

Mercedes-Benz’in yeni hafif ticari aracı, kompakt dış boyutlarına karşın geniş iç mekan ve yükleme alanı ile özellikle dağıtım ve servis hizmetleri alanında çok yönlü kullanım özellikleri sunuyor. Geniş açıklığa sahip sağ ve sol sürgülü kapılar kadar alçak yükleme eşiği de iç mekana erişimi ve aynı zamanda araç yüklemeyi-boşaltmayı kolaylaştırıyor. Yeni Citan Tourer versiyonunda ise yolcular, rahat ve konforlu bir yaşam alanı ile şımartılıyor. Son derece değişken ve işlevsel bir yapının yanında araç, üst seviye güvenlik özellikleri ve üstün sürüş konforu da sunuyor.

Radar ve ultrasonik sensörler dışında kameraları da kullanan sürüş destek ve park sistemleri, trafiği ve çevreyi izliyor, gerektiğinde sürücüyü uyarıyor veya müdahale ediyor. Yeni nesil Mercedes-Benz C-Serisi ve S-Serisi örneğinde olduğu gibi, direksiyon müdahalesiyle çalışan Aktif Şeritte Kalma Yardımcısı rahatlık sağlıyor.
Yasal zorunluluk olan ABS ve ESP dışında, Yeni Citan versiyonları, yokuşta kalkış desteği, yan rüzgar asistanı, yorgunluk uyarı sistemi ATTENTION ASSIST ile standart olarak donatılıyor. Citan Tourer versiyonunda sunulan sürüş destek sistemleri, Aktif Fren Yardımcısı, Aktif Şeritte Kalma Yardımcısı, Kör Nokta Yardımcısı ve Hız Sınırlandırma Yardımcısı ile çeşitliliğini artıyor.

Honda City ve Honda Accord modellerinin Türkiye satış tarihleri açıkladı! Honda’nın sedan atağı başlıyor!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ağustos 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ağustos 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 31. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 31. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Ağustos 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Yeni Mercedes Benz Citan 2021.

Yeni Mercedes Benz Citan 2021.

Yeni Mercedes Benz Citan 2021.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba