Yeni Mercedes Benz GLA Kompakt SUV Tanıtıldı!

Yeni Mercedes Benz GLA dijital lansmanı.
Yeni Mercedes Benz GLA dijital lansmanı.

Yeni Mercedes Benz GLA dijital lansmanı, 2020 Mercedes Benz GLA, Yeni Mercedes GLA, 2020 GLA, Mercedes GLA Yorumları, Yeni GLA Yorumları. Yeni Mercedes-Benz GLA dijital lansmanıyla tüm dünyaya aynı anda tanıtıldı. Güncel Mercedes-Benz kompakt sınıf ailesinin sekizinci modeli olarak tanıtılan Yeni GLA, hem önceki neslinden daha kompakt hem de iç mekanda daha geniş ve daha güvenli. Kompakt Mercedes-Benz modellerinin en yeni üyesi GLA, sürücüyü destekleyen ve sürücünün hayatını kolaylaştıran en güncel sürüş yardım sistemleriyle kompakt sınıftaki iddialı güvenlik seviyesini sunuyor. Yeni Mercedes Benz GLA dijital lansmanı.

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yeni GLA, sekizinci model olarak Mercedes-Benz’in güncel kompakt sınıf model ailesini tamamlarken, aynı zamanda markanın başarılı SUV ürün gamının giriş seviyesini oluşturuyor. Önceki nesil ile kıyaslandığında daha güçlü bir karakter sergileyen Yeni GLA, 1.611 milimetrelik yüksekliği ile önceki nesline oranla 10 cm daha fazlasını sunuyor. Yeni GLA’da hem SUV tipi otomobillere özgü yüksek oturma pozisyonu hem de ön koltuklardaki baş mesafesi artmış durumda.

Yeni Nissan Juke Yarı Otonom Olarak Geliyor!

Ayrıca her ne kadar Yeni GLA’nın uzunluğu önceki nesline göre 1,5 cm kadar kısalmış olsa da arka koltuk diz mesafesi önemli oranda artış gösteriyor. Dik ön bölüm, kısa ön ve arka gövde uzantıları kadar otomobilin etrafını çevreleyen korumalar da arazi araçlarına özgü karakteristik tasarım unsuru olarak devreye giriyor.

Yeni Mercedes Benz GLA dijital lansmanı
Yeni Mercedes Benz GLA dijital lansmanı

Yeni Mercedes-Benz GLA Tasarım Yorumları.

Yeni Mercedes-Benz GLA, kısa ön ve arka uzantılarıyla güçlü ve kendinden emin bir görünüm sergiliyor. Ön bölümde başlayan çizgi A sütununu takip ederek kompakt cam alanların oluşturduğu yaşam alanıyla bütünleşiyor. Motor kaputunun üstündeki “güç kubbeleri” kadar 20 inçlik heybetli jantlar da kendinden emin ve dinamik tasarımı vurguluyor.
Aza indirgenmiş çizgiler ve yalın tasarımın yansıması olan düzgün yüzeyler sportiflik ile modern tasarımı özenle harmanlıyor. Güçlü omuz çizgisi kadar coupe tarzında cam çizgisi de GLA’ya özgü bir tasarım özelliği olup otomobilin dinamik ve şık görünümünü daha da vurguluyor.

Yeni Peugeot 2008 Şubat Ayında Geliyor!

Yeni Mercedes-Benz GLA Kokpit Yorumları.

Toplam beş adet yuvarlak havalandırma çıkışı türbin motorlarını andıran görünümü ile şık ve sportif bir görüntü sergiliyor. Kapı panelleri ile konsol tasarım olarak birbiri ile bütünleşiyor. MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) bilgi-eğlence sistemi standart olarak sunulurken aynı zamanda isteğe bağlı olarak farklı donanımlarla da kullanıcı tarafından kişiselleştirilebiliyor. Sistem; yüksek performanslı işlemci, yüksek görüntü kalitesi ve grafikler, görsel kişiselleştirme olanakları, ön camda sanal gösterge paneli, arttırılmış gerçekliğe sahip navigasyon, öğrenme yeteneği olan yazılım ve “Hey Mercedes” kelimesiyle etkinleşen akıllı sesli komut sistemi gibi özelliklerle öne çıkıyor.

Kia Seltos Uzak Doğu’da 80 bin TL’ye Satılıyor!

Yeni Mercedes Benz GLA’da A Serisi’nde kullanılan motor seçenekleri yer alacak.

 

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba