Audi RS 5 Coupe ve RS 5 Sportback Tanıtıldı

Yeni Audi RS5 Sportback Tanıtıldı.
Yeni Audi RS5 Sportback Tanıtıldı.

Yeni Audi RS5 Sportback Tanıtıldı, 2020 Audi RS5 Yorumları, Yeni Audi Modelleri, Audi 2020 Yenilikleri, Yeni Otomobiller Audi. Audi RS serisinde arka arkaya yeni modellerini sunmaya devam ediyor. En son RS modeli olarak ise Audi RS 5 ve RS 5 Sportback modelini tanıttı. Audi Sport CEO’su Oliver Hoffmann, ‘RS versiyonlarımızın 25. Yılında RS 5 Coupe ve RS 5 Sportback modellerimizin yenilenmesi bizim için önemli bir adım. Sunduğumuz dört tekerlekten çekiş sistemi olan quattro ile RS 5 modelimiz kendi segmentinde önemli bir yerde konumlanıyor’ dedi. Yeni Audi RS5 Sportback Tanıtıldı.

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yenilenen Audi RS 5’ in dış tasarımına baktığımızda oldukça sportif bir görüntü bizleri karşılıyor. Abileri olan RS 6 ve RS 7 gibi daha geniş bir yapıya sahip olan RS 5’ in yenilenen kaslı tampon yapısı da bu durumu perçinliyor. Matrix LED farları ilk bakışta dikkat çeken RS 5 modelinin yeni tampon tasarımı da öne çıkıyor. Arka tasarımda ise yenilenen difüzör yapısı ve çift egzoz çıkışıyla oldukça şık bir görüntü sunuyor.

İç tasarımda ise yenilenen Audi tasarımını yansıtan RS 5’de sportif direksiyon ve karbon fiber detaylara sahip olan konsol dikkat çekiyor. 10.1 inçlik MMI sistemine sahip yeni bir ekranı konsolun ortasına konumlandırılan RS 5’de 12.3 inçlik dijital göstergede RS detayları öne çıkıyor. Head-up displayde ise RS ruhuna uygun olarak performans ögelerinin ön plana çıkarılması önemli bir detay olarak yer alıyor.

Yeni Nissan Juke Yarı Otonom Olarak Geliyor!

0-100 km/s hızlanması sadece 3.9 saniye.

RS 5 Coupe ve RS 5 Sportback’in kalbinde ise 2.9 litrelik TFSI çift turbolu V6 benzinli motor yer alıyor. 450 beygir güç ve 600 Nm tork sağlayan bu ünite sayesinde RS 5’in 0-100 km/s hızlanması 3.9 saniyede tamamlanıyor. Maksimum hızı ise elektronik olarak 250 km/s olarak belirlenmiş durumda.

Ford Otosan Aralık 2019 kampanyalarını açıkladı.

Sürüş dinamiği açısından en önemli etkenler olarak quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ve RS spor süspansiyon sistemi öne çıkıyor. Quattro sisteminin ne kadar başarılı olduğunu tekrardan anlatmamıza gerek yok. Ancak RS Spor süspansiyon sistemiyle birlikte sunulan dinamik sürüş kontrolü modelin sürüş dinamiklerine önemli katkıda bulunuyor. Ayrıca RS 5’in üstün performansına eşlik etmesi için karbon fiber seramik fren diskleri kullanılıyor. Güvenliği artıran bu detaya 30 kadar sürüş destek sistemi de eşlik ediyor.

Yeni Audi RS5 Sportback Tanıtıldı.

Nissan Qashqai Aralık Kampanyası çok iddialı!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba