Makyajlı Mitsubishi Mirage Fiyatları Açıklandı!

Mitsubishi Mirage, Yeni Mirage, 2020 Mirage, Yeni Mitsubishi Mirage, 2020 Mitsubishi Mirage. Yeni Mitsubishi Mirage Yorumları. Mirage Fiyatları.

Mitsubishi makyajlanan yeni Mirage’nin lansmanını Tayland Uluslarası Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdi. Makyaj operasyonuna uğrayan Mitsubishi’nin küçük sınıftaki temsilcisi Mirage yenilenen iç tasarımıyla sınıfı geçtiğini gösteriyor. Bunun yanı sıra dış tasarımı ise daha keskin ve daha dinamik görünümüyle çok şık gözüküyor. Yeni Mitsubishi Mirage Yorumları.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

youtube.com/msemedya

Yeni Mitsubishi Mirage’in en dikkat çekici yönü ise yeni tasarlanan Dynamic Shield adı verilen ön gövde tasarımı. Bu tasarım Mitsubishi markasının karakterini ön plana çıkartıyor. Optimize edilen yeni gövdesiyle birlikte far grubu ön tarafın daha geniş ve dikkat çekici görünmesini sağlıyor. Tampon kısmında kullanılan köşeli çizgiler ve yatay LED lambalar sayesinde arka taraf çok daha geniş görünüm alıyor.

Yeni görünüm çift renk seçeneğine sahip elmas kesim 15 inç alaşım jantlarla tamamlandı.Yeni Mitsubishi Mirage’in kokpit tasarımı ise daha kullanıcı dostu ve daha şık bir görünüme sahip. Kabinde ise yeniden tasarlanan yumuşak bir dokunuşa sahip kol dayama göze çarpıyor.

Makyajlanan yeni Mirage’de kullanım kolaylığı sağlayan 7 inçlik dokunmatik ekranlı yeni Akıllı Telefon Görüntü ve Ses Sistemi de (SDA) mevcut. Yeni SDA sistemi Bluetooth, eller serbest modu, Apple Car Play ve Android Auto dahil olmak üzere tam akıllı telefon bağlantısı sunuyor.

Makyajlı Mitsubishi Mirage Kaç Paradan Satılıyor?

Yeni Mitsubishi Mirage İngiltere’de 10 bin Sterline satışa sunuldu. Türkiye’ye gelir mi bilmiyorum ama nispeten uygun fiyatıyla şansı olabilir.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba