VW Konsept Pikap Tarok Üretilecek mi?

Volkswagen Tarok, Volkswagen Pickup, VW Tarok, VW Pickup, Volkswagen Tarok konsept, Volkswagen Tarok Pickup Konsepti. Volkswagen Tarok Pickup Tanıtıldı.

Volkwagen yeni pikap konseptini tanıttı. Bu konseptle VW, Amerikalı müşterilerinin tepkilerini ölçmeyi planlıyor. Konsept modelin üretim kararı, modele olan ilgiye göre belirlenecek. Volkswagen Tarok Pickup Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Volkswagen Tarok konsept modeli ilk olarak geçen sene Brezilya’da tanıtılmıştı. Modelin Güney Amerika için önümüzdeki senelerde üretilmesi bekleniyor. Ancak Trump hükümetinin getirdiği ek vergilerle %25’e varan ithalat vergisi nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri’ne nasıl gönderileceği de soru işareti oluşturuyor.

2020 Yeni Renault Megane Ne Zaman Satılacak?

ABD’deki VW bayileri model gamında en büyük eksikliğin Amerikalı müşterilerin favorisi olan pikap olduğunu belirtiyorlar. Bu modelin Avrupa pazarına çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor, ama çıkması muhtemel görünüyor.

Volkswagen Tarok Concept
Volkswagen Tarok Concept

New York Otomobil Fuarı’nda Atlas modeli altyapısında geliştirilen Tanoak konsept pikap modelini tanıtan Volkswagen, bu sefer çok daha somut adımlarla Amerikalı müşterilerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Ne yalan söyleyeyim keşke her yerde satılan bir pickup modele dönüşse. Şimdilik çok umut yok ama Volkswagen’in sağı solu da belli olmaz.

Volkswagen Tarok Pickup Tanıtıldı

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba